reklama

reklama

Pondělní videonálož #16_2016

Pondelni-videonaloz_16-2016Měsíc duben, alias Apríl, si s námi zase jednou (ne)pěkně zahrává. Teplíčko v týdnu a víkendy komplet propršené… Je to někdy slušná zkouška morálu, aby se člověk vykopal na kolo, když nemusí. Nejbližší týden by se měl odehrát ve znamení slunce, tak se pojďme trochu nažhavit tradiční dávkou bikového pokoukání!

Another Day of Sweet Trail Rippin

Pokud jde o motivaci, jak jsem o ní hovořil v úvodu, toto video od Sweet Protection by mohlo slušně zafungovat… Frrrrr do lesa!

Industry Nine Welcomes Reece Wallace

Hodíte-li na svůj stroj kola Industry Nine, můžete se vydat na traily s kamerou a při následném stříhání se nemusíte obtěžovat s výběrem hudebního podkresu. Výraznou zvukovou stopu totiž zajistí kola samotná… Podobně, jako v našem videu uveřejněném minulý týden: Industry Nine Trail 245 – testujeme.

Jinak toto video slouží jako představení jezdce jménem Reece Wallace (specialista na slopestyle a FR), který pro rok 2016 rozšířil rodinu borců sponzorovaných značkou Industry Nine. A zde je jeho Giant Reign:

Reece-Wallace -Giant-Reogn

CHRIS AKRIGG-WISH YOU WERE HERE

„Počasí doma nebylo zrovna přívětivé, tak jsem sebral své věci, skočil na letadlo a vyrazil za sluníčkem. Když jsem dojel na místo, zarazilo mě, že to zde nevypadá jako na letáčku z cestovní kanceláře. Hotel byl poněkud vybydlený, služby dost mizerné a obchody se suvenýry široko daleko žádné! Nevadí, ještě že nikdy necestuju bez kola!“  Chris Akrigg.

Getting Raw With Remy Metailler on the Trail Bike

Tenhle RAW kousek snad nepotřebuje žádný komentář. Nevím proč je tam ten začátek v kavárně, jinak…

Destination Trail: South Africa

Seriál objevných videí s podporou značky Specialized – Destination Trail – pokračuje dalším značně exotickým místem. Tedy výletem do JAR po boku dívek Hannah Barnes a Miranda Miller. Jak si holky poradí s takovou divočinou? Jen je trochu smutné, že tam jediný hustší porost před pár lety lehl popelem a mnohé traily se musely stavět znova.

Adventure Dispatch x Ty Hathaway

I za tímto kouskem stojí značka Specialized, tentokrát ale jedeme v poněkud jiném formátu, ve stylu Dirt Road!

School’s Out for Rippers

Specialized do třetice! Čistě náhodně! Aneb, co dělají vaše děti, když ve škole skončí vyučování?!

Tyler Fernengel BMX Session: Silverdome

Nyní trochu vážněji. Toto je rok starý kousek, který na mě náhodou mrknul a nějak jsem jej nemohl vynechat. Aneb jak využít starý stadion, jehož dny největší slávy byly již definitivně sečteny…

PATKAN CREW | AUSTRIA 2015

Základní set pondělních videí bych ukončil jedním trochu punkovým snímkem, který stylem POV (Point of view) dokumentuje výlet jedné party do bikeparku Leogang.

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

**BONUS**

„A Slice of British Pie“ | Full Film

Pokud se vám večer nebude chtít koukat na Ulici, Ordinaci, Zahradu, Přístav nebo jiný kvalitní program v TV, můžete si pustit tento krátkometrážní film (25 minut), kde si Josh Bryceland, Phil Atwill, Brendan Fairclough a banda dalších jezdců užívá nespoutané blbnutí v průběhu britské zimy…

KEN BLOCK’S RAPTORTRAX SHREDFEST WITH ZAK HALE & ETHAN DEISS

Jaro je tady a na našich horách již víceméně skončila zimní sezóna, přesto… Tohle stojí za to vidět! Ken Block a jeho zimní „Monsterkára“ v akci!!!

URBAN MOTOCROSS CITY MAYHEM RUSSIA Full Video

A tohle je taky pořádný punk! Videa zachycující MTB a BMX trialisty řádící ve městech známe velice dobře, napadlo by vás ale zkoušet streetstyle na motorce! V Rusku je zřejmě možné skutečně vše! Snad to ale odnesl jen samotný rider, když v čase 4:20 předvedl „pretty nice jump!“

Pokud by vás to zaujalo, tak toto video má i další díl – URBAN MOTOCROSS CITY MAYHEM SPAIN. Je tedy vidět, že Jussi Seljas neskončil po své párty v ulicích St. Petersburg na Uralu v dolech!