reklama

reklama

Holux SporTrek 1305 – předprodukční představení

Holux SporTrek 1305Začátkem letošního roku se nám díky jednomu aktivnímu čtenáři dostal do ruky nový přístroj Holux SporTrek 1305, který (ne)přímo navazuje na úspěšné outdorové navigace FunTrek 130 a 132, přináší ale nový vzhled, upínání a další změny.

Tento sdružený navigační přístroj si zmíněný čtenář objednal s Asie přímo od výrobce, přičemž současně s tím mu bylo sděleno, že nový Holux SporTrek 1305 by se měl v Evropě začít oficiálně prodávat na jaře letošního roku. Uvidíme tedy, jestli tomu tak skutečně bude, zatím se pojďme podívat, jak se nám s novinkou pracovalo, či si ji nejprve prohlédněme.

Modrý zub a sdílení dat

Základní informace lze již dnes čerpat na stránkách výrobce www.dvr.holux.com, kde již nový přístroj nějaký čas visí. Základní popis hovoří o tom, že se jedná o zařízení pro řadu sportovních aktivit jako je pěší turistika, běh a samozřejmě i kolo, kterému je, dle našeho názoru nový SportTrek 1305 přizpůsoben asi nejlépe. Už jen s ohledem na systém upínání a nový elegantní držák na řídítka/představec.

Co se týká extra nových vlastností pak je zde například konektivita pomocí standardu Bluetooth pro připojení čidla kadence, rychlosti, samozřejmě i hrudního pásu apod. Zajímavá je také možnost sdílení tras, pozice a dalšího vybraného obsahu. Jen si nejsem jist, zda je to myšleno čistě mezi přístroji Holux nebo třeba do chytrého telefonu, který se mi ale spárovat nepovedlo (zas tak důkladně jsem to nezkoumal).

Celý článek na webu – svet-cyklistiky.cz

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

Foto: Štěpán Hájíček

Holux SporTrek 1305 Holux SporTrek 1305 Holux SporTrek 1305 Holux SporTrek 1305 Holux SporTrek 1305