reklama

reklama

Pondělní videonálož (52 – 15 :)

Pondelni-videonaloz-52-15-IITo nám ten čas ale letí… Člověk se ani neotočí a už jsou zase Vánoce. Sháníte-li ještě dárky na poslední chvíli, pak vás lituju… Stačí mi sledovat v televizi nákupůchtivé davy a přeplněná parkoviště… Každopádně patříte-li mezi tyto případy či nikoliv, snad vás potěší či uvolní a odreaguje tradiční porce bikových videí…
Úvodní foto: Paul Humbert

Na BikeAndRide.cz do konce roku

Vánoce a svátky obecně jsou časem odpočinku a rozjímání, nebo také neustálého běhání za dětmi 😀 Proto toho už do konce roku na BikeAndRide.cz mnoho nečekejte. Stejně budete mít spíše jiné starosti… A radosti s dárky atd. Témat a článků ale máme v zásobě stále dost, proto snad na něco dojde i mezi svátky, zbytek začneme ve velkém chrlit na začátku roku 2016.

Tak příjemné rozjímání, žádné rybí kosti v krku a bohatého bikového ježíška!

120#1

120#1 je nový projekt malých video medailonků, jejichž pravidla zní: Maximálně jeden den natáčení, jeden den úprav a nanejvýš 120 s trvání videa. I za takto krátkou dobu lze ale vyplodit zajímavé video.

Stacy Kohut Whistler – Routes of 99 Episode 4

Takovou pilu co jede tenhle borec na MTB čtyrkolce by možná mnozí z nás nedali ani s normálním kolem…

Blowing Up Corners with Team Lac Blanc Scott

Prostě pár ostře projetých zatáček 😀

Maxime Peythieu – Freeride in the Alps

Maxime Peythieu a jeho kámoš Aurelien Demailly z teamu MIA Santa-Cruz si vyrazili na podzim zablbnout do Francouzských Alp.

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

Fatbike Fun on the Fatback Rhino with Pat Smage

A pak že s tlustým kolem není sranda! Zkrátka kdo umí, dokáže parádní kousky na jakémkoliv kole. Aneb zase jedno demotivační video, po němž si budete říkat, že na kole jezdit vůbec neumíte!!!

The Trail to Kazbegi

Na světě stále existují místa, která jsou úchvatná svou divokou povahou a přírodní monumentálností, přesto jsou mimo hlavní turistické trasy. Jedno z takových míst našla tahle parta, která se vydala na objevnou výpravu přes Gruzínské hory, dřívější součást Ruské federace. Zde strávili deset dní v prostředí daleko od civilizace uprostřed nádherné horské a člověkem nepříliš dotčené krajiny.

Celý příběh najdete na webu: bikemag.com

Bender – Crashes

Kontroverzní hrdina Joshua Bender a jeho slavné i méně slavné pády. Toho kluka prostě padat baví!

**BONUS**

Fast Racer Kids. GoGoGo!!! Tima Kuleshov vs Makar Zheleznyak | Moto \ Kart 2015

Když si malí kluci nechtějí s auty a motorkami jen hrát, ale chtějí skutečně závodit…

Dewalt Bicycle

Malá kuriozita na konec. On to možná někdo myslí vážně, ale přidělat motor z vrtačky na kolo a vydávat to ze elektrokolo… Jasně, proč ne!

Mimochodem pěknej klasickej Schwinn 😀