reklama

reklama

Pondělní videonálož (51 – 15 :)

Pondelni-videonaloz-51-15Koukám do kalendáře a s hrůzou zjišťuju, že za týden a něco už budou Vánoce… Dárky nějaké mám, ale spíš mě děsí, že jsem měl poslední dobou takové práce, takže jsem si vůbec nevšiml, že se tak rychle blíží období svátků. No nic, pár věcí ještě do Vánoc stihneme a přes svátky zkusíme naladit pár novinek…

Do Vánoc na BikeAndRide.cz

Tento týden, obávám se, bude na BikeAndRide.cz obsahově lehce slabší. Trochu času mi „neplánovaně“ sebere (sebrala) rodina, čeká mě rovněž ještě nějaké pracovní běhání a rád bych se dostal taky na kolo, jelikož mi pár testovacích kousků ještě dorazí… Prostě předvánoční shon jak má být. Jestli to vlastně vůbec souvisí s Vánoci? Každopádně ve svém „to-do-listu“ mám ještě pár otevřených oken, která bych rád do Vánoc uzavřel.

Předně je to téma 27,5+, tedy moje, dnes již poměrně bohaté a překvapivě pestré zkušenosti se strojem Author Patriot AM, prvním českým plně odpruženým pluskem, které bude na jaře běžně v prodeji. K tomu mám navíc rozpracovaný test exkluzivní hračky Yeti SB5c (pro představu prvotní jízdní dojmy z Yeti SB6c) a snad ještě dnes doklepnu video mapující moje neortodoxní zážitky v sedle Cannondale Slate!

Mezitím třeba zbude čas na zhodnocení určitých prvků naší „osobní výbavy“ atd. Tedy do Vánoc a přes Vánoce si ještě něco na BikeAndRide.cz počtete… Tak a teď klasická porce pondělních videí.

Keeping it Simple on the Shore

Žádné nové produkty, které by byly hodny představení, žádné extra dramatické výkřiky, slow motion video a tak podobně. Jen rychlá jízda na zábavném trailu jak to má Anthony rád.

Mapa a GPX data k trailu na www.TrailForks.com

Autumn Chills with…

Jak to vypadá, když se na podzim začnou nevázaně a nezávazně bavit jezdci jako jsou Mc Caskill, Fairclough, Smith, Pilgrim, Samson a Chopper.

Scroll the trail

Poměrně krátké, ale hezky zpracované video představující ve zkratce to nejlepší ze slovenských hor…

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

Cody Macarthur//Fernie Fall

Žádná velká dramata, jen úchvatná příroda, parádní traily a solidní flow v kanadském BC v podání Cody Macarthura.

A shift in perspective – Whistler, BC

Pět týdnů cestování a užívání si trailů v kanadském Whistleru, to je to, o čem mnoho z nás dlouho sní… Snít teď můžeme dál a hezky barevně díky videu Toma Forbese.

My Kona – Trevor Porter

Máte-li rádi značku Kona, mohlo by vás zajímat, jací lidé tato kola vytvářejí a jaké osobnosti za touto značkou stojí. Proto rozjela Kona seriál video medailonků My Kona… Seznamte se s Trevorem Porterem.

Lower Captain Ahab

Kanady a BC jsou všude tuny. V severní Americe je ale řada dalších fascinujících míst. Třeba Moab nacházející se ve státě Utah (USA). Toto video přitom mapuje trailování v oblasti Captain Ahab (jezdci: Botsy Phillips, James Weingarten a Kyle Mears)

40 Hours

Skye Schillhammer nemůže a hlavně nechce čekat až bude zase víkend, aby mohl usednout za řídítka svého stroje. Stačí vypadnout o něco dřív z práce…

Říkám si u toho, že by bylo krásné svézt se zase někdy na sněhu, jestli se mi to tuhle zimu vůbec vyplní?

Bike Warfare – Ft. Blake Samson

Vůbec nevím, co k tomuto videu napsat. Sranda! Je hezké, když má někdo dobrý nápad jak odprezentovat nové kolo a ještě k tomu najde jezdce, kteří nejenom dobře jezdí, ale dokáží i něco zahrát 😀

TS180

Vzpomínáte na naše představení Czech made teleskopické sedlovky TS180 s ultimátním zdvihem, který je zakomponován do jejího kódového označení? Zde je jeden záznam jejího praktického nasazení v podání jejího autora.

RAW 29er Destruction in the PNW

Mnozí tvrdí, že devětadvacítky jsou dobré tak leda pro cross-country. V mnoha případech ano, ale někdy… Jak byste jinak vysvětlili to, co s velkými koly dokáže Luke Strobel???

Vital RAW – Luke Strobel, 29er Destruction in the PNW – More Mountain Bike Videos

**BONUS**

TIMEDRIFT II

Dnes jsme si jako bonus nenachystali žádné lechtivé téma, ale prosté kochání se krajinou. Vysoce kvalitní (4K) časosběrné (timelapse) video z Dolomit a jiných částí italských Alp, které dostalo ocenění, respektive dočkalo se pocty zařazení mezi tzv. Vimeo Staff Picks.

TIMEDRIFT II from Martin Heck | Timestorm Films on Vimeo.