reklama

reklama

Fat Bike Challenge víkend (12.-14.2. 2016) – pozvánka

FatBike Challenge 2016Do začátku této akce zbývá sice ještě mnoho času, proč si ale neudělat dopředu velkou červenou tečku nebo vykřičník v kalendáři. Hovořím tedy hlavně k jedincům, kteří propadli kouzlu fatbiků, či chcete-li snowbiků a pohybu na kole zasněženou krajinou.

Co je Fat Bike Challenge?

Držkov v Jizerských horách 12. – 14. 2. 2016 – FAT BIKE CHALLENGE víkend vznikl z lásky k zimnímu ježdění a k našemu kraji. Propadli jsme kouzlu jízdy v zasněžené krajině, hledání nových stezek i objevování limitů vybavení a vlastní pohodlnosti. Nejde ani tak o měření sil, jako o setkání podobě naladěných lidí a prožití fajn víkendu.

Zázemí akce

KTD Držkov – parkování, registrace, start i cíl závodů a vyjížděk, sobotní raut, diashow, party, možnost přespání v tělocvičně na žíněnkách, úschovna kol, sprchy.

PROGRAM

Pátek 12. 2.
19:00 – Noční vyjížďka

Sobota 13. 2.
8:00 – 9:00 – Snídaně
11:00 – Start závodu – Trail race na 30 km
16:00 – Raut z lokálních potravin
17:00 – Diashow (projekce), která plynule navazuje na party

Neděle 14. 2.
11:00 – Společná vyjížďka

STARTOVNÉ

Při objednání do 24. 12. 2015 – 1000 Kč
Cena na místě – 1500 Kč

V ceně je zahrnuto: parkování u KTD, přespání na žíněnkách v tělocvičně (spacáky s sebou), páteční i nedělní společná vyjížďka, startovné v sobotním závodě, sobotní raut a párty, úschova kol, šatny a sprchy, sobotní a nedělní snídaně. Sami si navíc platíte pouze pití na párty.

PŘIHLÁŠENÍ A PODMÍNKY ÚČASTI

Do závodu se přihlásíte pomocí formuláře na webu www.bikevikend.cz, následně vám bude doručen e-mail s platebními údaji a další informace.

Podmínky víkendové akce:
Celý víkend probíhá v duchu fair play. Klasická cyklistická přilba je povinná. Účast je po celý víkend na vlastní nebezpečí. Pořadatel neručí za škody účastníkům vzniklé, ani jimi způsobené. Neodhazujte odpadky! Odstoupení nebo zranění je účastník povinen nahlásit organizátorům. Pořadatel si vyhrazuje právo na změnu trasy i programu.

FatBike Challenge 2016