reklama

reklama

Pondělní videonálož (46 – 15 :)

Pondelni-videonaloz-46-15Zas jeden víkend za námi, listí je v lese tolik, až traily nejsou skoro vidět, ale jinak je počasí, že by si člověk rozhodně netipnul pomalu půlku listopadu. Takhle teplé noci nebyly ani na Gardě. Ale co na tom, že dnes kape, o to lepší zábavou se zdá být tradiční videonálož!

Co tento týden na BikeAndRide.cz

Minulý týden jsem se „písmenkově“ dost vyžíval a dal dohromady několik větších článků, třeba o Shimanu XT 2016 či Mikulášův test Giantu Reign a další rozpracoval, abych je mohl tento týden dokončit a publikovat. Dnes nebo zítra bych rád dokončil test Ghostu Lector 3 LC, k jehož finalizaci mi chybí jen málo.

Další velkou peckou je onen delší čas slibovaný článek o vývoji RB Bandit 675, který teď leží u Petra Heiníka, aby se mi k němu vyjádřil a abychom odchytili případné technické nesrovnalosti dříve, než celou věc pustíme do světa.

V zásobě pak mám pár dalších témat, např. test Specialized Camber S-Works, Zvolouš mi slibuje dokončení testu Specialized Demo S-Works, kouknout bychom se pomalu mohli na naše zážitky s Gardy, začít skládat video, podělit se o naše tamní traily atd. Listopad tedy rozhodně nebude nudný, alespoň ne na BikeAndRide.cz

MRSN – CanaDream – trailer

O Michalově nejnovější výpravě do Kanady jsem již dnes připravil obsáhlejší materiál samostatně – MRSN CanaDream. Zde je trailer k připravovanému dokumentu, jenž bude mít premiéru 10. 12. 2015

K R A S

Pokračujme českou linkou. Pojďme společně odhalit krásy Moravského krasu, co na tom, že v sedle silničního kola…

K R A S from Vankúšik on Vimeo.

CARIBOO CHILCOTIN COAST

Trochu jiný pohled na oblast Chilcotin, kde řádil Michal Maroši v podání jezdců: Wade Simmons, Andreas Hestler, Greg Day a Peter Ostroski.

Skalka

Teda, čekal jsem, že vyleze na tu skálu znova a sjede ji až z vrchu! Ale taky dobrý!!!

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

In the Know – Yoann Barelli

Tohle bychom mohli použít jako dokonalé ilustrační video k Mikulášově testu Giantu Reign 27,5 a jeho tvrzení: „Dobré kolo pro všechny, dokonalé pro ty, kteří dokáží naplno využít veškerý jeho potenciál.“

Fox Head Europe Presents | Tahnee Seagrave | Winter Isn’t That Bad!

Jedny z nejlepších trailů jižní Anglie (Pealslake, Surrey) jako dokonalé prostředí pro předvedení nových zimních hadříků Fox pro dámy! Bikových samozřejmě!

The Dudes of Hazzard – The Dudeumentary, Big in Japan

Jak to dopadne, když parta „pitomců“ z Anglie vyrazí za poznáním do Japonska! Jak si třeba objednají večeři, když jeden nesmí ořechy a Joe Barnes nejí maso!

WBS Kyčerka 2015

Záznam z finálového závodu Wood Bike Series – Kyčera 2015.

Monínec

A tohle jste viděli? Malá inspirace kam vyrazit s kolem příští rok… Alespoň na víkend!
Více v rubrice #MTBbikepaklrkCZ

**BONUS** na poslední chvíli

Richard Gasperotti – v továrně Funn

Tohle video na mě kouklo až po té, co jsem složil celou pondělní videonálož, nechávat si ho ale až na další týden se mi nechtělo…