reklama

reklama

Pondělní videonálož (42 – 15 :)

Kurt Sorge - ActionMinulý týden jsem jezdil a testoval jako o život, počasí nepočasí, tento týden to nebude o moc lepší. Proto předem říkám: „Nečekejte v tomto týdnu na BikeAndRide.cz žádné zásadní materiály.“ Hodně materiálu potřebujeme vyrobit, v listopadu to na vás ale zase začneme sypat. (úvodní foto- RedBull.com | Rider: Kurt Sorge)

Jedna z mála věcí co nemůžeme, nebo spíš nechceme ošidit, je pondělní videonálož, věnovaná jen úzce okrajově Red Bull Rampage 2015, jelikož od toho zde bude jiný článek.

Tento týden na BikeAndRide.cz?

Už nějaký čas slibuju testy a dlouhodobé zkušenosti s vybranými produkty, proto sám doufám, že se mi něco z toho podaří tento týden doklepnout. Nebudu zde radši vypisovat co vše bych chtěl dát dohromady, ať se na mě pak zbytečně nezlobíte, když to (zase) nevyjde. Zmíním ale skutečnost, že vedle jiného pracuju na článku o vývoji RB Bandit 675, k němuž bych rád tento týden pustil do světa alespoň „první dojmy z jízdy“.

No nic, jen tohle dopíšu, balím foťák, stativ, kolo a jde se fotit GHOST Lector 3 LC, ať ho můžu vrátit a půjčit si zase další kola 😀

Curtis Keene Rides Single Track in Scotland
Už dříve jsem se přiznal k tomu, že mě hodně láká představa vyrazit příští léto s kolem do Skotska, takže videa jako je toto jednoznačně vítám a hltám plnými doušky.

Who is Max McCulloch?
Los Tomanos už blbne a posílá mi každou chvíli videa s „dětmi na kole“. No jo, ale nejsou „děti na kole“ jako „děti na kole“.

The Robin Wallner Story
Trocha životní inspirace. Tenhle kluk začínal s pouhou ideou a láskou ke sportu a nakonec se mu podařilo vybudovat vlastní DH tým účastnící se závodů světového poháru. Klobouk dolů!

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

Over The Hill
Jasně, mladá krev je určitě potřeba, to ale neznamená, že za to fotříci neumí vzít!!!

Best Enduro Mountain Bike 2015
Kdybyste nechápali, proč si tolik lidí na širém světě tak rychle oblíbilo enduro závody…

Laura Battista 2015
Pánové, ruku na srdce, kdo z nás by sjel to samé co Laura Battista? Co záleží na tom, že v čase 2:33 jde nekompromisně k zemi, což se střihač snažil taktně skrýt… Už jen že to holka zkusila, za to má můj respekt!!!

Best Trick: Sam Reynolds‘ Canyon Gap Superman – Red Bull Rampage 2015
Říkal jsem, že Rampage si dáme okrajově, takže zde je jeden kousek, k němuž mi Los Tomanos doslova napsal: „Aby bylo jasno, Rampage nemám rád! Ale tohle?“