reklama

reklama

Giant Enduro Race Špičák 2015 – oficiální pozvánka

Enduro Race - Spicak 2015O králi 3. ročníku Enduro Serie se rozhodne 13. 9. na Špičáku! Během následujícího víkendu se při posledním závodě české Enduro Serie, Giant Enduro Race Špičák 2015, rozhodne o celkovém vítězi letošní Enduro Serie. Chcete být u toho?

(tisková zpráva)
Poslední závod české Enduro Serie 2015 se koná na šumavském Špičáku již tento víkend, start závodu je v neděli 13. 9. 2015. Právě zde se rozhodne, kdo se stane králem letošního endura. A věřte, že boj to bude opravdu napínavý! Vždyť v hlavní kategorii Race Muži mají naši dva nejrychlejší enduristi před posledním závodem stejný počet bodů! Kdo bude z dvojice Přemek Tejchman a Michal Prokop rychlejší?

To se dozvíme již 13. 9. na Šumavě a samozřejmě se dozvíme i absolutní vítězku mezi závodícími ženami, kde má na vítězství nejlépe našlápnuto Andrea Drengubáková. Pojede se i o poslední sekundové zápisy do součtu časů v Red Bull eRZetách a tedy o let v oblacích s Red Bull Flying Bulls, takže prostě tenhle závod rozsekne všechno!

Enduro Race - Spicak 2015

Organizátoři si pro letošní Giant Enduro Race Špičák připravili 4 erzety. 2 zcela nové a dvě z loňska budou pozměněny více jak z poloviny. Stejně jako v předchozích ročnících bude i letos snaha o co nejpestřejší a nejzábavnější závod. Ačkoli se využije vynikající zázemí bikeparku Špičák, nebude se jednat o „parkové“ enduro. Parkové tratě Struggle se místy dotkne pouze závěrečná erzeta kategorie Race.
Jak je již na Špičáku zvykem, lanovku je možné využívat pouze v tréninku, ten bude opět možný během soboty od 10. hodiny ranní. V závodě si každý to své odšlape sám.

Doufáme, že se 13. září sejdeme v co nejhojnějším počtu, počasí nám v neděli ukáže na posledním závodě svoji vlídnější tvář, než kterou ukázalo Andy při natáčení pozvánky a závod i to všechno kolem si naplno užijeme a bude to dobrý.

Dorazte na poslední závod letošní Enduro Serie a nevymlouvejte se doma, že jedete na návštěvu k babičce. Dorazí redakce ČT a bude natáčet při závodu reportáž, takže se spíš hoďte do svátečního 😉 Kdo není zatím přihlášený, má samozřejmě možnost registrace na místě v sobotu odpoledne a nebo v neděli před závodem od 8 hodin.

Čau na startu, ten je v 10:00 podle vyjetého pořadí.

Zde jsou ve zkratce parametry jednotlivých tratí a situační mapa, ze které je jasné, že na Šumavě kromě Špičáku zavítáte i na protější Pancíř.

RZ1: 1,17 km / 60
RZ2: 2,21 km / 275 m
RZ3: 2,42 km / 271 m RED BULL
RZ4: 1,80 km / 270 m

Více informací na webu: www.enduroserie.cz

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

Enduro-2014-Zadov-sponzori-II

Foto: Miloš Lubas
Enduro Race - Spicak 2015

Enduro Race - Spicak 2015

Enduro Race - Spicak 2015

Enduro Race - Spicak 2015

Enduro Race - Spicak 2015