reklama

reklama

Specialized Enduro Rally Most – již tuto neděli!

Enduro-2014-Most-web-startLetošní Enduro Serie chystá už tuto neděli svoji další zastávku, tentokrát se pojede v Mostě. Na pravidelné účastníky Enduro Serie 2015 usilující o body do seriálové soutěže, severočeské bikové nadšence a samozřejmě všechny nové zájemce, kteří si chtějí vyzkoušet enduro, třeba úplně poprvé, čeká závod Specialized Enduro Rally Most 2015.

(tisková zpráva)
V rámci Enduro Serie je to předposlední letošní štace, o poslední body se pojede 13. září na Špičáku. Nepropásněte tak jednu z posledních šancí na účast v českém enduro závodě, zima bude dlouhá.

Závod využije tradičně ty nejlepší pasáže z maratoncům známého Extrém Bike Most, na účastníky zároveň čekají i zcela nové pasáže a úseky, které nabídnou ještě vice zábavy a posunou tento podnik blíže ideální představě o enduro závodě, jak slibuje místní pořadatel a autor tratí Tomáš Trunschka. Na startující v kategorii Race a Hobby čeká shodně 8 RZ, pro kategorii Hobby bude první RZ upravená. Celkem včetně transferů měří závod 26 kiláčků, z toho naplno pojedete na měřených erzetách 9 km.

Průběh závodu zpříjemní jistě i umístění areálu, které je přímo na koupališti Ressl. Předpověď počasí na víkend hlásí krásné, slunečné a teplé dny, ideální příležitost skočit tak z kola rovnou do vody pro to nejlepší osvěžení, které opět nabídne i občerstvovačka na Širokém vrchu. Chybět nebude ani servis kol Mavic nebo možnost vyzkoušet endurka značek Specialized, Rock Machine a Giant.

reklama
Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)
Registrace na místě
sobota od 17:00 do 20:00
neděle od 8:00 do 9:45 Start závodu je v 10:00 (dle vyjetého pořadí v seriálu)
Startovné na místě 450 Kč
Tratě budou vyznačené a trénink na nich možný od sobotní 10. hod.

Více informací na webu www.enduroserie.cz

Těšíme se na všechny účastníky a kdo zatím nesebral odvahu závod v enduro zkusit, má v Mostu ideální příležitost! Vyplatí se přijet i jako doprovod a fandit, boje o stupně vítězů vrcholí a vedoucí závodník Přéma Tejchman vede před Michalem Prokopem o pouhopouhých 20 bodíků, třetí místo patří zatím Milanovi Myšíkovi před Ondrou Zeleným a Matějem Vitkem. Mezi holkama půjde o další bodíky hlavně Andree Drengubákové, Janě Horákové, Lucii Kubínové, ale v případě startu může přidat další významné bodíky i třeba Jitka Škarnitzlová nebo Elen Římanová. Doražte!

Enduro-2014-Zadov-sponzori-II

Foto: Miloš Lubas
Enduro-2014-Most-web-04

Enduro-2014-Most-web-26

Enduro-2014-Most-web-83

Enduro-2014-Most-web-96