reklama

reklama

Pondělní videonálož (31 – 15:)

Pondelni-videonaloz-31-15Horké až parné letní dny máme nejspíš definitivně za sebou, což ale jen nahrává jízdě na kole, jelikož za tropických veder to byla docela mučírna. Než se nám tedy naplno rozeběhne další týden, pojďme se trochu nažhavit tradičním výběrem bikových bijáků.

Hucking and Monster Trucking
Každý trail může být zdolán mnoha způsoby – pomalu, rychle, nahoru či dolů… Důležité je se u toho dobře bavit!

Hucking and Monster Trucking from JimmySvenssonPhotography on Vimeo.

SPAGHETTI WESTERN // Saracen-Funn-Madison
Pamatujete si původní Spaghetti westerny? Terence Hill a Bud Spencer… Tohle je malá připomínka té doby, samozřejmě navléknutá do kulis bikového světa.

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

Mike Hopkins – There’s No Place Like Loam
Jasně, najde se mnoho trailů s masivními skoky a umělými překážkami, které až berou dech… Není ale občas zajímavé držet se jednoduše hezky u země?
Celý příběh a více fotek na: PinkBike.com

GET – The Sheep Trip
Desetidenní putování napříč Skotskem a Irskem. Koukněte na tohle road movie, které vzniklo díky přátelům z teamu Giromagny Enduro.

GET – The Sheep Trip from giromagny enduro team on Vimeo.

K!LL H!LL (Gaspi)
Tohle vypadá jako pravá Amerika, ale nenechte se zmást. Gaspi má jen slabost pro klasická americká auta a velkolepou show! A pokud vás zajímá, kde se svým teamem našel tuto zapomenutou betonovou sáňkařskou dráhu, pak vězte, že se nachází v Klášterci nad Ohří. Dlouhá je 1007 m, najdete na ní 8 zatáček a dvě dlouhé rovinky. Postavena přitom byla v roce 1975. To je ale jízda!!!
Celý příběh a více fotek na: PinkBike.com

**BONUS**
Norway nature 2015 – Aerial drone video
Bonusový materiál dnes neobsahuje pohled na ladné křivky dámských těl nebo klasických sportovních vozů, nýbrž letecký pohled na krajinu z říše pohádek – norské fjordy a další tamní přírodní krásy…