reklama

reklama

Gringos & Rapidos – Trailer + Premiéra filmu

Gringos & Rapidos – Trailer + Premiéra filmuNejspíš jste si všimli, že zatímco v Česku bylo zkraje roku vlhko a nevlídno, Tomáš Slavík a Filip Polc se vypravili za teplem do Jižní Ameriky, aby se zde připravili a zúčastnili prvních dvou závodů světové série City Downhill World Tour 2015. Zde je trailer k filmu, který k této příležitosti vznikl.

PREMIÉRA – 22. dubna 2015 v pražské Klubovně 2. Patro Online premiéra 26. 4. 2015 na webu redbull.cz/gringos!

(test a foto: RedBull.com)
Tomáš Slavík a Filip Polc vyrazili před novou sezonou do Chile (krátký report) a Brazílie trénovat a především poměřit síly na prvních dvou závodech světové série City Downhill World Tour. Tomáš je úřadující mistr světa ve fourcrossu a sjezd městem je pro něj relativně nová disciplína, naproti tomu Filip dokázal zvítězit téměř v každém závodě, do kterého nastoupil. Jak dopadl souboj nováček vs. legenda?

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

PREMIÉRA & VYJÍŽĎKA
Video vzniklo pod taktovkou mladé české produkce Fullface productions, která minulý rok uvedla úspěšný bikový film Signatures. Premiéra Gringos & Rapidos se uskuteční 22. dubna v pražské Klubovně 2. patro. Po samotné premiéře se můžete těšit na klasickou afterparty pod taktovkou Red Bullu a Jägermeisteru.

Zahraje DJ. Vstup bude 50,- Kč

SPOLEČNÁ VYJÍŽĎKA 
Aby toho nebylo málo, tak na odpoledne je naplánovaná enduro vyjížďka na trailech okolo Točné, které se zúčastní také Tomáš Slavík a Michal Maroši. Sraz bude v Modřanské rokli. Všichni jste samozřejmě zváni!

Harmonogram

16:00 enduro vyjížďka – (mapa)
20:00 otevření klubovny 2. Patro
22:00 premiéra Gringos & Rapidos
22:30 afterparty

Gringos & Rapidos – Trailer + Premiéra filmu

Jak se Tomáš Slavík připravoval na první závod City Downhill World Tour

Gringos & Rapidos – Trailer + Premiéra filmu