reklama

reklama

GHOST Lector ULC World Cup 2016 – ocenění Red Dot

GHOST-Lector-2015Nový a na sezonu 2016 teprve plánovaný ostrý závodní hardtail GHOST Lector, o němž již dříve u nás na webu byla zmínka, nyní obdržel prestižní ocenění nejvyšší kvality Red Dot v kategorii „Product Design 2015“.

(Tisková zpráva)
S velikou hrdostí Vám oznamujeme, že Lector ULC World Cup vyhrál Red Dot 2015 v kategorii Product Design 2015. Lector ULC World Cup je důkazem našich kompetencí a inovací, výhra v nejvyšší konkurenci je pro nás odměnou. Tento rok je ve znamení 60letého výročí a my jsme poctěni být součástí Red Dot skupiny nejlepších.

Odborníci z celého světa vybírali a hodnotili každé kolo z celkového počtu 4 928 z 56 zemí světa. Ale pouze jeden design, který vyhrál u poroty svou kvalitou a inovací, byl oceněn. Lector ULC World Cup 2016 úspěšně přesvědčil členy poroty a zaslouženě vyhrál uznávanou cenu Red Dot – pečeť kvality.

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

Udržujeme naši tradici ve výrobě premium-quality hardtailových kol a hrdě představujeme novou verzi legendárního Lectoru. Tento lehký závodní karbonový rám na 29″ kolech sdílí stejnou agresivitu, jako jeho mnohokrát oceněný protějšek RIOT a rozšiřuje novou větev GHOST produktů. V minulosti byly jménem „LECTOR“ označovány top modely značky GHOST. Nyní se představuje jako produkt, který je tím správným nositelem svého jména.

Svým inovativním technickým řešením, moderním designem a výjimečně nízkou váhou, je Lector novým měřítkem pro „THE BEST EVER“ hardtail. Zvláště jsme hrdí na to, že byl Lector vybrán pro další ocenění dříve, než byl oficiálně uveden na trh.

Vítězné produkty budou představené od 29. června do 26. července 2015 na speciální výstavě „Design on Stage“, než budou instalované v muzeu jako stálé expozice. Více informací na www.red-dot.org/press.

GHOST-Lector-2015