reklama

reklama

Oprava FFT Bike Parku – sbírka

FFT-Bike-Park-sbirka-startVzít do ruky kladivo, sekeru, pilu a další nástroje a něco zničit umí každý. Před časem takováto banda vandalů vtrhla do FFT Bike Parku a zdemolovala zde vše, co mohla. Kluci, kteří to celé vlastnoručně vybudovali se ale nevzdávají, vše chtějí postavit znovu a lepší, jen by potřebovali Vaši pomoc!

Text převzat ze stránek HitHit.com
O nás…
Jsme tým mladých lidí nadšených pro sport, kteří se starají v Ústí nad Orlicí o FFT Bike Park. Každý rok pořádáme mezinárodní závod s názvem FFT Slopepstyle. Letošní ročník bude již sedmým slopestyle závodem. Park provozujeme od roku 2007 a každý rok se jej snažíme posunout o level výš. Nyní bychom však uvítali Vaši pomoc. Proč?

Vandalismus nemá mezí…
Kdo nikdy nic nedokázal vlastní dřinou a pro druhé nic nevytvořil, nezná hodnotu věcí ani peněz. A tak se rozhodl zničit veřejně přístupný bike park, který je zdarma pro všechny a na kterém každý rok dře vlastníma rukama tým 10 lidí opět zdarma a z vlastního zapálení, aby bikeři a veřejnost měla kvalitní sportovní zázemí a do města Ústí nad Orlicí se dostaly desítky, možná stovky lidí díky mezinárodním závodům FFT Slopestyle a zájmu o sport… nemám slov, hyenismus!

Detaily poničení a plán opravy
V polovině února se v našem FFT Bike Parku prošla banda neznámých škůdců a zničila všechny dřevěné westernové kulisy překážek, poničila pracovní boudu, zničila posezení a stoly a rozřezala krycí plachtu skoku do molitanu, kde bikeři trénují. Celkové škody jsme vyčíslili na 72 000 Kč (nákup dřeva, barev a materiálů pro znovuvytvoření kulis, nákup krycí plachty, nákup nových dveří boudy a oprava pantů, náklady na opravu poničených skoků).

Naše odpověď? Bike park opravíme! Bude ještě lepší, kvalitnější a připraven zdarma pro širokou veřejnost. Pomůžete nám s renovací? Je několik možností… finanční podpora zde, materiálová podpora po domluvě nebo osobní účast na renovaci.

Kdo jsme?

FFT Bike Park spravuje sdružení FFT Bikes o.s., které tvoří mladí lidé zapálení do sportu, především cyklistiky.

Děkujeme všem za podporu!
FFT Bike Park Facebook

Oprava FFT Bike Parku - sbirka

Oprava FFT Bike Parku - sbirka

Oprava FFT Bike Parku - sbirka

Oprava FFT Bike Parku - sbirka