reklama

reklama

Mondaj Fídeos (7-15 :)

Akrigg-Barnes-Lake-gardaDnes se nějak nesešla správná konstelace na tvorbu zásadního článku… Potřebuju se vrhnout na daňové přiznání za rok 2014, tak jsme dal dohromady alespoň video ze svých sněžných radovánek s kolem Specialized Fatboy a k němu jako bonus přidal další zajímavá videa, ať se můžete při pondělku trochu nažhavit…

Specialized Fatboy Expert – výprava na Strážiště
K tomuto kousku není moc co dodávat, jelikož je vše dostatečně obsáhle popsáno v reportáži z mého sněžného putování bílými pláněmi Jeseníků, přičemž součástí zmíněného článku je i praktické představení stroje Specialized Fatboy Expert.

Specialized Fatboy Expert – cesta na Strážiště from BikeAndRide.cz on Vimeo.

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

Chris Akrigg a Joe Barnes u Lago di Garda
Dva borci s Anglie, dva mistři řídítek, si udělali výlet do kontinentální části Evropy, aby zde pokořili vyhlášené technické traily. Podívejte se, jak se tito pánové vyřádili na svazích nad jezerem Garda.

Pro připomenutí – na těchto odkazech najdete také naše video a naše story z podzimní výpravy na Gardu

Home To Roost – Episode 1
Jiná „ostrovní záležitost“. Značka Juice Lubes – redakční dvorní dodavatel mazání (řetěz, vidlice atd.), čistících a zkrášlovacích prostředků – se rozhodla podpořit vznik dvanáctidílné minisérie videí, mapující lokální talenty předvádějící své umění jízdy na kole ve všech nejlákavějších koutech Velké Británie.

Summer of Summit – 365 Days – Jordan Hodder
Posledním dnešním kouskem se pojďme trochu ohřát a zavzpomínat si, jaké to je, když vám od kol létá prach a písek a nikoliv sníh a bláto.

*video nelze vložit do stránky, proto vede odkaz na web PinkBike.com

Summer-of-summit