reklama

reklama

City Downhill World Tour 2015 – představení

City Downhill World Tour 2015Před dvěma lety to začalo jako pár samostatně pořádaných závodů městského DH. Loni už se z toho složil celý seriál, který letos opět o něco povyrostl. Informací o druhém ročníku City Downhill World Tour 2015 není mnoho, nyní již alespoň známe kalendář závodů a místa jejich konání!

Tuto akci netřeba příliš „okecávat“, kdo City Downhill World Tour (CDWT) sledoval, ví o čem je řeč, ostatní to snad pochopí v průběhu roku. Úžasné na tom je, že jako Čecho-Slováci máme v tomto seriálu hned dvě žhavá želízka – Filip Polc první ročník City Downhill World Tour s přehledem vyhrál, Tomáš Slavík, nováček v této disciplíně a teprve chvíli koketující se sjezdem jako takovým, bral třetí celkové místo!!!

Na novou sezónu jsou, zdá se, oba borci náležitě připraveni, jak to alespoň vypadá dle jejich výsledků z víkendového závodu Downhill Urbano Talcahuano Industrial. Nechme si ale další povídání na příště, až odstartuje první závod tohoto seriálu, který není pouze exotickým jihoamerickým contestem, ale opět zavítá i do Evropy – konkrétně znovu do Bratislavy a premiérově do polského Przemyslu.

Kalendář závodů – City Downhill World Tour 2015
22. února – Santos (Chile)
1. března – Val Paraiso Cerro Abajo (Brazílie)
1. května – Przemysl (Polsko)
20. června – Bratislava City Downhill (Slovensko)
24. října – DH Taxco (Mexiko)

Více informací (ne vždy zcela aktuálních…) na webu
www.citydownhill.com
Případně si stáhněte zdarma
aplikaci na Google Play