reklama

reklama

RockShox RS-1 – Limited Edition | EUROPE ONLY

RockShox-RS-1-LMTObvykle se touto dobou začínají hrnout „převratné“ novinky z rodiny SRAM, letos ale asi trochu zvonili tempo a „tlačí“ do nás jen dílčí inovace. Jednou z aktualit je představení limitované edice inverzní XC vidlice RockShox RS-1 – pouze pro Evropu.

ALL BLACK, BACK IN PINK
Po pětadvaceti letech vývoje MTB odpružení se RockShox vrátil k původnímu modelu, tedy alespoň jeho jménu – RockShox RS-1. O této vidlici jsme si teoreticky řekli již dost a jednou se na ní i svezli. Což nedopadlo až tak dobře… Možná to ale bude chtít více času a prostoru k pochopení výhod inverzní konstrukce v praxi. Teoreticky v tom máme jasno!

Každopádně RockShox nyní přichází s limitovanou edicí této vidlice, pouze 500 ks pro celou Evropu, která svým designem odkazuje na vůbec první vidlice této značky, které spatřily světlo světa před 25 lety! Nevím, jak moc máte rádi růžovou, ale třeba na dámské kolo by se taková fídla hodila. Ona limitovaná edice ale nezahrnuje pouze odlišnou sadu samolepek, ale také extra balíček doplňků:

– vidlice RS-1 Limited Edition, zdvih 100 mm (pro 29“ kola pouze)
– konverzní kit pro přestavbu na 120 mm
– digitální pumpa RockShox
– čepice – Limited Edition RockShox

A cena?
39 451 Kč – www.koloshop.cz
Více na webu www.sram.com
Dostupné od března 2015

MY15_RS_RS1_GLBLK_Pink

MY15_RS_RS1_GLBLK_Pink_back