reklama

reklama

The North Face Diva Kemp vol. II – pozvánka

The North Face Diva Kemp vol. II - pozvánkaHolek, co se nebojí jezdit na horském kole v pořádném terénu je čím dál tím víc. Problém je možná jen v tom, že neví, kde získat základní dovednosti s ovládáním kola. Přitom je to tak jednoduché, na začátku října se totiž uskuteční letošní již druhý Diva Kemp pod vedením Ivy Pechoutové.

(Více již oficiální info od holek pořadatelek)
Po jarním kempu (reportáž) jsme si řekli: „Bylo to super, uděláme další kemp.“ A proto jsme pro vás připravily již druhý bikový weekend od holek pro holky s holkama!

Kdy: 3. – 5.10.2014
Kde: Bedřichov v Jizerských horách
Co: Never Stop biking weekend pro holky, co se nebojí počasí ani výzev a dřinu chtějí kompenzovat relaxací v podobě jógy a pohodové společnosti.
Za kolik: 2.290,- Kč

Co vás začátkem října v Jizerkách čeká a nemine? Dobrý jídlo, jóga, společný vyjížďky, holčičí povídačky a vzájemný hec.

The North Face Diva Kemp vol. II - pozvánka

KOUČOVÉ
S všestrannou bikerkou a skvělou koučkou Ivou Pechoutovou vás vezmeme na pečlivě vybraná místa v Jizerských horách, která máme nejen rády, ale víme, že nácvik techniky na nich pro vás může být přínosem. Na místě vždy zastavíme, kouč ukázkově najede úsek, vysvětlí techniku a my zopakujeme. Dle počtu přihlášených připravujeme maximálně dvě skupiny po 7 osobách a budeme se vám snažit zajistit i video couching, abyste své chyby neopakovaly.
Dalšími trenéry v záloze jsou Štěpán Holý – pedagog, didaktik, sportovní všeuměl a klidná síla kempu – a Honza Pechout, lokál s nadměrnou energií, znalostí i těch nejzapadlejších trailů a technickou zdatností, která vám nedá spát.

The North Face Diva Kemp vol. II - pozvánka

FILOZOFIE
Chceme se vzájemně motivovat a v rámci vyjížďky najet v klidu pasáže, které se můžou na první pohled zdát jako oříšek, ale rozhodně nejsou neskousnutelné.

Víkend je určen pro zdatné i začínající riderky. Naší snahou je se vzájemně podporovat v dívčím kolektivu a posouvat tak své schopnosti. Pokud někdo nějaký úsek neprojede, tak ho prostě protlačí. Tragédie se nekoná! Radost a nadšení je důležitější.

Vstupenkou „do hry“ je zaplacení účastnické částky (přihlášky na mail info(at)apartmany-bedrichovka.cz, heslo DIVA KEMP) a přivezení pochutiny vlastní nebo cizí výroby, která nejlépe charakterizuje tvůj styl jízdy. Takže chilli papričky prostě značí, že si vostrá holka.

The North Face Diva Kemp vol. II - pozvánka

STRAVA
Vařit nám bude formou polopenze úspěšné duo Týna a Ondra, kteří se věnují vaření s láskou a své umění propagují na úspěšném blogu Mikyna v kuchyni (www.mikynavkuchyni.com). Připravovat pro vás budou zdravé a dobré vegetariánské pokrmy. Rohlík a paštika nebude. Zážitek však zaručen!

JÓGA A PŘEDNÁŠKA O FASTER EFT
Uvědomujeme si, že je třeba dřinu na kole kompenzovat uvolněním těla i mysli.
Pod dozorem zkušené a nadšené lektorky jógy Mirky Petráškové nás čeká 90 minut jógy.
Mirka nabízí lekce klasické pomalé jógy v tichu, která je zaměřená na vnitřní pozornost k dechu a na rovná záda. Každý cvičí ve svém rytmu a v rámci svého rozsahu. Trénujeme koncentraci, rovnováhu a schopnost relaxace.

The North Face Diva Kemp vol. II - pozvánka

Těšit se můžete i na přednášku o Faster EFT s praktickou ukázkou na dobrovolníkovi.
V rámci terapií a koučingu Mirka Petrášková používá techniku Faster EFT, která se dá snadno naučit a používat v běžném životě. Řeší všechny druhy negativních emočních stavů a s nimi spojený stres. Je to funkční nástroj při fyzické bolesti i psychických problémech, který je dostupný všem. Pokud chcete Mirku poznat ještě před kempem, navštivte ji na jejich stránkách – www.jogaterapie.cz.

OBLEČENÍ:
Týna Havlíčková z e-shopu SheBikes.cz (www.shebikes.cz) přiveze na kemp dívčí bike oblečení, které bude možno omrknut, ozkoušet a případně se slevou zakoupit.

The North Face Diva Kemp vol. II - pozvánka

UBYTOVÁNÍ:
Apartmány Bedřichovkawww.apartmany-bedrichovka.cz – k dispozici
jsou 4 velké apartmány pro 5-7 osob. Pokud má někdo z vás chuť přijet i s přítelem, není problém, rádi ho ubytujeme a zajistíme mu polopenzi. Cena: 1.290,- Kč / víkend.

INFO MAIL:
Jakékoli dotazy prosím směřujte do mailu info(at)apartmany-bedrichovka.cz. Rádi odpovíme!

Doufáme, že se vám víkend zaryje pod kůži hluboko a na památku zůstanou skvělé vzpomínky a taky pár fotek od organizátorky Barbory „BeeBee“ Berdychové. Emaily, které jsme dostaly po předchozím kempu nám udělaly ohromnou radost a motivovaly nás pokračovat. Věříme, že Vaši důvěru nezklameme.

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

Týna:
„Víkend byl skvělej! Přijde mi, že co se výuky týče, byl to nejintenzivnější kemp ze všech kempů, co jsem kdy byla. Na Singlu není moc v čem se zdokonalit, v bike parku se ti až tolik nevěnujou, ale tohle bylo epesní! Díky moc za to a už se těším na příště.“

Lucka:
„Díííky moc. Fakt úžasný víkend!“

Bára:
„Byl to nejlepší kemp, kde jsem byla.“

Celý report z The North Face Diva kempu od Báry Marešové jsme publikovali již před časem – The North Face Diva kemp, by Báay Marešová

Těšíme se na vás!

PS: Kdo má chuť, ať se k nám připojí na facebookové stránce Diva kempů
https://www.facebook.com/divakemp Díky

Partneři akce jsou: The North Face, Dakine, SheBikes.cz, Coolich a Mikyna v kuchyni.

WEB_PLAKAT_LOGA_DivaKemp_volII_20140525_20140525_plakat_DivaKemp_Jizerky_5832