reklama

reklama

Dokažte, že co NEJDE je špatně! (video)

#ProveCantWrongTaké vám rodiče, kamarádi, učitelé, známí a mnozí ostatní říkali: tohle NEdělej, to NEjde, to NEvyjde, to se určitě NEpodaří a ono to přesto ŠLO? Něco podobného si nesčetněkrát vyslechli také lidé stojící za značkou RockShox, stejně jako s nimi spojení sportovci. Proto se rozhodli sestříhat toto vydařené video jako poctu všem, kteří i přes velké NE šli stále dál!

Prove [can’t] wrong, jak se video jmenuje, znamená, volně přeloženo, „Dokažte, že co NEJDE je špatně.“ Jeho cílem je vzdát holt lidem stojícím za vývojem, stejně tak i jezdcům, kteří svými dovednostmi, snahou a činy posunuli hranice možného i našeho vnímání o notný kus dál.

Krátká historie – RockShox – To NEJDE!
Ať se již pokoušíme o svůj první bunny hop nebo se snažíme vyhrát Mistrovství světa, stále někde vzadu v hlavě slyšíme „To NEjde, to se NEpodaří!“ Na úplném začátku historie značky RockShox bylo také jedno velké To NEJDE! „Odpružení na kole? Nikdy! Zbytečná hmotnost navíc!“ To ale lidi z RockShoxu nezastavilo a proto již od roku 1989 počali měnit pravidla horské cyklistiky.

To byl ale jen začátek! Co může změnit náš sport? Ochota dokázat, že co NEJDE, nemusí být špatně! #ProveCantWrong

Hudba: “Geometrìa del Universo” – Colleen
Napsal: Cecile Schott (SACEM)
Účinkují: Brandon Semenuk, Dany Hart, Paola Pezzo, Emmeline Ragot, Cam Zink, John Dawson, Steve Peat, Shawn Cruickshanks, Greg Herbold, Anthony Messere, Kyle Norbraten, Dylan Dunkerton, Curtis Robinson, Sam Hill, Kate Courtney, Jerome Clementz, Steve Smith, Troy Brosnan, Tanja Zakelj a Jeremiah Boobar.

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)