reklama

reklama

Spoke DownTown a Dual Rakovník 2014 – pozvánka

Rakovnicke cyklovaniPoslední roky jsou poměrně štědré na různé závody, akce, festivaly a jiné bikové radovánky. Nedávno do redakce dorazila například tato pozvánka na vypečenou akci, která se odehraje již tento víkend v Rakovníku.

Rakovnicke cyklovaniTisková zpráva
Info je sice poněkud pozdní, ale alespoň nebudete mít čas dlouze přemýšlet a jednoduše se přihlásíte a pojedete si užít závody, na které se jen tak nedostanete.

Rakovnické cyklování

Jde o festival všech příznivců cyklistiky. Od malých dětí až po ostřílené sjezdaře. Od silničářů po sjezdaře. Na stránkách www.rakovnickecyklovani.cz najdete informace o všech závodech i doprovodných akcích.

A dále trochu konkrétně k disciplínám, které vás asi zajímají nejvíc. Jde o Dual a hlavně Downtown. Tak si počtěte, koukněte na fotky a pak registrujte na stránce www.sport-reg.cz
A nezapomeňte zkouknout facebook stránku kde se můžete ptát, na co chcete a čekovat novinky.

Rakovnicke cyklovani

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

Spoke Dual Rakovník

Letos již potřetí se jako první závod celého Rakovnického cyklování pojede Dual neboli paralelní slalom. Trať závodu povede údolím lesoparku Jamka. Bude tak vytvořena přírodní tribuna a tedy i parádní výhled na trať. Závod se pojede klasickým způsobem. Z kvalifikace postupuje 64 jezdců. Při menším počtu přihlášených než 64, postupuje z kvalifikace 32 jezdců. Trať povede po travnatém povrchu, dokud se nevyjede hlína.

Povinná výbava: Helma, rukavice, kolo s alespoň jednou funkční brzdou

Spoke Dual Rakovník 2014 – 18.7.2014
registrace 14:00 – 15:00
trénink 14:00 – 15:30
kvalifikace 15:45 – 17:15
Start 17:30

Rakovnicke cyklovani

Systém závodu
64 postupujících z kvalifikace
2 vítězné jízdy znamenají postup

Kategorie: jednotná
Startovné: 50 Kč (registrace na místě)
Mapa závodu a parkování pro dual

Spoke DownTown Rakovník

Tradiční součástí rakovnického cyklování je Spoke DownTown. Letos se jedná již o šestý ročník. Pro ty, co byli, nemusíme představovat, pro ty, kteří nebyli, nějaké info. Jedná se o sjezd městem Rakovník. Trať vede od obchodního domu Tesco až na náměstí. Důležité body najdete v mapě, na kterou je odkaz níže. Pro letošek máme, stejně jako každý rok, připravené novinky na trati. Nemusíte se ale bát, nepřijdete o žádné známé a oblíbené překážky. Chybět nebude tradiční přejezd auta, lajna vedoucí po střechách tržnice, travnatý start, klouzavý štěrk, bolestivé dlažební kostky. To vše a hlavně zábava.

Z časových důvodů jsme nuceni omezit maximální počet startujících na 110 jezdců. Důležitá je tedy registrace – www.rakovnickecyklovani.cz (položka závody, na posledním místě drobné info s odkazem na registraci). Startovné je možné zaplatit převodem, v tom případě vás vyjde na příjemných 150 Kč, za které dostanete den zábavy na trati, kterou si jen tak neprojedete, plus poukaz na pití a oběd ve stáncích v cílovém prostoru. Pokud zaplatíte až na místě, vyjde vás stejný set-up na 200 Kč.

Chtěl bych vás tímto požádat, pokud máte možnost zaplatit převodem, udělejte tak. Usnadníte práci nám i sobě! On-line registrace bude uzavřena ve středu 16.7.2014. Případné další detaily k registraci a závodu budeme uveřejňovat na FB stránce akce

Závod se jede nejklasičtějším možným způsobem. Dvě závodní jízdy a počítá se lepší čas. Kvalifikace se nejede.

Povinná výbava: Přilba (nejlépe fullface), chrániče kolen, rukavice, kolo se dvěma funkčními brzdami

Spoke DownTown Rakovník 2014 – 19.7.2014

registrace 8:30 – 9:30
trénink 9:00 – 12:30
start 1. kolo 13:00 – 14:00
start 2. kolo 15:00 – 16:00
vyhlášení 16:30

Kategorie:
Pevné rámy
Odpružené rámy
Ženy (pokud dorazí)

Startovné:
150 Kč online platba
200 Kč platba na místě

Mapa závodu a parkování pro DownTown

Případné dotazy směřujte na facebook stránku akce, do komentářů pod článkem, na mail stepan.cerveny@gmail.com, nebo na telefon 608 866 280

Rakovnicke cyklovani

Rakovnicke cyklovani

Rakovnicke cyklovani

Rakovnicke cyklovani