reklama

reklama

Speed & Style Challenge – Město na kole

Speed and Style - 2014 - Simpleride.czRašínovo nábřeží v Praze zažilo společně s každoročním festivalem Město na kole již hodně (fotogalerie z loňského ročníku). I letos se zaplní koly a k vidění bude řada soutěží a exhibicí. Chybět na této akci nesmí ani guru českého freeridingu Richard Gasperotti a jeho Simpleride party, který si na letošek připravil opět něco nového!

(tisková zporáva)
Speed and Style - 2014 - Simpleride.czV sobotu 12.4.2014 ožije Rašínovo nábřeží v Praze otevřeným vyřazovacím závodem ve stylu Speed and Style (dva jezdci se budou poměřovat na dvou paralelních tratích plných překážek). Simpleride.cz pro jezdce připraví trať, kde ihned po startu bude následovat drop přes automobil Mercedes-Benz, tomu budou v těsném závěsu sekundovat překážky jako dirt jump, sekce z pneumatik, pumptrack s klopenými zatáčkami nebo třeba i tzv. skinny – úzká lajna vedoucí do cíle.

Striktně pohodová atmosféra bude jako vždy vládnout celým dnem, ale pořádek musí být! Je tedy samozřejmě nutná Vaše registrace do závodu, ideálně skrz registrační formulář. U jezdců mladších 18 let bude nutný podpis zákonného zástupce. Kdo nevládne internetem nebo z nějakých důvodů dává přednost papíru, bude mít možnost se do závodu registrovat v den závodu, mezi 10. a 12. hodinou. Obě varianty jsou zdarma!!!

Po celé odpoledne budou probíhat tréninky a finále si necháme na lehký podvečer. Pokud byste následný den (neděle) nevěděli co s volným časem, trať pro Vás bude nadále otevřena. Ale to jsme již předběhli afterparty v klubu PM, která je pro Vás na sobotu připravena od 20:00.

Proč je výrazně doporučeno se akce zúčastnit a závodit? Jelikož ČR od dob vlny speed trialů podobný formát závodu nepamatuje. A taky – kdy se vám opět poštěstí ukázat svoje technický skills, naběhlý svaly a vychytanej outfit v centru narvaný Prahy? V porotě, která bude rozhodovat o stylu, zasedne sám Gaspi a Buba, kteří budou po celý den akci také spíkovat, tudíž o srandu bude postaráno dokonale!

V případě výhry se bude mezi nejúspěšnější démony rozdělovat prize money v hodnotě 10 000 Kč!!! A samozřejmě věcné ceny až do desátého místa… Kdo ví, třeba si odtáhnete za ruku ještě nějakou fanynku, hehe.

Formulář pro registraci do závodu

Partneři akce:
Bikeparkitekt, Rubena, GoPro, Katmar, Dakine, Electric, Maxim, Dirtbiker.cz

Speed and Style - 2014 - Simpleride.cz