reklama

reklama

SIGNATURES – premiéra v ROXY

Signatures - premiera - ROXYModří jistě vědí, červení alespoň tuší. Na Velký pátek se v pražském klubu ROXY konala světová premiéra českého bikového filmu Signatures. Přestože již nějaký čas nepatříme ke klubovým vymetačům, tuhle akci jsme si nechtěli nechat ujít.

Bohužel nevyšlo osobní setkání s Michalem Marošim, s nímž jsme měli domluvený rozhovor – nejstarší rider z tohoto filmu („Tohle není žádné video,“ jak s lehkou nadsázkou upozorňovali před promítáním tvůrci) bohužel ze zdravotních důvodů na akci nedorazil. Náhradní trenky, jak nás upozorňoval v jedné video pozvánce, tak zůstaly netknuté v batohu.

Michala jsme si však připomněli alespoň v předfilmu Czech Blood in Morocco, jehož teaser si můžete pustit níže. Celé video bude v dohledné době ke shlédnutí on-line, na což vás samozřejmě upozorníme. Mároška z Gaspíkem zde řádili v pohoří Atlas, což je dle slov Michala místo, které vás jednou chytne a už vás nepustí. Pohostinní lidé, úchvatné přírodní scenérie a možnosti pro biking kam jen oko pohlédne. Na videu je zachycen také Gaspiho nevině vypadající pád, který ale skončil několikanásobnou zlomeninou kotníku.
Signatures - premiera - ROXY

Czech Blood in Morocco 2014 teaser from Fullface Productions on Vimeo.

To ale bylo teprve okolo jedenácté a publikum v Roxy se postupně rozehřívalo. Před samotnou premiérou filmu, na kterou přišel čas až někdy před půlnocí, se tak návštěvníci klubu mohli zabavit soutěží o nejrychleji přezuté kolo (hlavní cenou byl pevný rám GHOST, na kterém závodí Tomáš Slavík) nebo zkusit za pomoci dláta vytesat z kostky ledu slevovou poukázku na slušivé spodní prádlo od jednoho ze sponzorů.

Prohlédnout si bylo možné též dva sjezďáky Ghost – kola, na kterých Tomáš Slavík řádí v rámci City Downhill World Tour a rovněž nedávno při závodech Světového poháru v DH v Jižní Africe. Tomáš ale nebyl jediný z aktérů filmu, koho jste mohli potkat u baru nebo na něj narazit při prodírání se postupně houstnoucími hloučky lidí. A nakonec samozřejmě nesměla chybět autogramiáda všech zúčastněných.
Signatures - premiera - ROXY

reklama

Error, group does not exist! Check your syntax! (ID: 4)

Pro doplnění dodejme, že kmotry filmu Singatures, kteří přišli toto DVD osobně pokřtít, se stali olympionici Eva Samková a Vávra Hradilek. Tak a teď si pusťte znovu teasery z filmu a pokud si jej nepůjdete koupit do trafiky, tak si počkejte zhruba měsíc a pak bude legálně ke shlédnutí on-line. No a také mrkněte na fotky, ať máte alespoň hrubou představu o tom, jak to v pátek v Roxy vypadalo…

Signatures: trailer #2 from Fullface Productions on Vimeo.

Signatures: official trailer from Fullface Productions on Vimeo.

Foto: Štěpán Hájíček