reklama

reklama

SIGNATURES – světová premiéra 18. dubna

Signatures - premiera 18.dubna 2014Velkolepý bikový film české produkce nesoucí jméno Signatures je už téměř hotový, proto je ten správný čas, abychom vás pozvali na premiéru, která se uskuteční 18. dubna v pražském klubu ROXY!

Signatures - premiera 18.dubna 2014(tisková zpráva)
Kluci z Fullface Productions odvedli za poslední rok pořádný kus práce a v cestě za tímhle snímkem projeli půlku světa. Vy se tak můžete těšit na jedinečné lokace jako je Britská Kolumbie, Livigno, Indonézie, rakouské Alpy a Barcelona, stejně jako na Prahu, Krušné hory, Milevsko nebo Bratislavu. Svými nejlepšími výkony se pak představí elitní jezdci jako je Szymon Godziek, Tomáš Slavík, Guido Tschugg, Tomáš Zejda, Michal Maroši, Johannes Fischbach, Jakub Vencl nebo László Gál.

O tom, že v Praze jsou párty divoké, se doslechli i jezdci a většina z nich účast na premiéře přislíbila! Dorazte proto také vy na bikový mejdan, který Praha ještě nezažila! Máme pro vás nachystané welcome drinky, Red Bull a Jägermeister za akční ceny, výstavu fotek, autogramiádu jezdců a hlavně promítání, které bude zajištěno prvotřídní promítací technikou. Hned po slavnostní premiéře filmu budeme pokračovat divokou afterparty, kde k tanci a poslechu zahrají ti nejlepší DJs. Takže si zapište do diářů datum 18. dubna, protože o tohle rozhodně nesmíte přijít!

Co: Signatures: world premiere
Kdy: pátek 18. dubna 2014
Kde: Roxy Club, Dlouhá 33, Praha 1
V kolik: 21:00
Vstup: 100 Kč

Informace o filmu: www.redbull.cz/signatures
Facebook event: facebook.com

Signatures: official trailer from Fullface Productions on Vimeo.

Signatures - premiera 18.dubna 2014

Signatures - premiera 18.dubna 2014