reklama

reklama

WhiteStyle 2014 – nová sezona začíná na sněhu

White Style 2014Zima u nás sice ještě ani nezačala, různě po světě se už ale plánují první závody nové sezony. V rámci FMB World Tour 2014 vše otevře exhibiční závod na sněhu, s příhodným názvem White Style 2014. Pozor, v novém termínu – 14. února!

Místo a datum konání: 14. února – Saalfelden/Leogang , Rakousko
„Bělostný styl“ se opět zařadí do kalendáře FMB World Tour, přičemž bude zároveň slavnostním otvírákem evropských závodů roku 2014. Na start se tentokrát postaví dvacítka nejlepších jezdů světového freeridingu. Díky tradičně obrovským bílým odpalovacím rampám stráví ve vzduchu pravděpodobně více času než na zemi, aby nám všem mohli předvést nejlepší vzdušnou akrobacii. Poprvé tak budeme moci spatřit, jaké triky přes zimu trénovali současné či nastupující hvězdy světa MTB freeridu.

V roce 2013 startovalo na White Stylu 21 jezdců 11 různých národností. Na konci to byl ruský jezdec Pavel Alekhin, kdo nejvíce zaujal porotu. Letos se možná tento příběh zopakuje, nebo to celé dopadne úplně jinak. Možné je cokoliv. Každopádně se můžeme těšit na napínavou bitvu o přední pozice do poslední kapky na čele mrznoucího potu a poté i na mrazivě vychlazené nápoje. V Rakouských Alpách snad sníh do února vydrží, aby to nedopadlo jako naše Jizerská padesátka…

7.2. 2014
Nyní už je známá i startovní listina, na které figuruje i jeden zástupce domácí scény – Kuba Vencl
White Style 2014 - startlist

White Style 2014

White Style 2014