reklama

reklama

Transition Rapture CX – Představení (video)

Transition Rapture CXA je to tady, dámy a pánové. Redakce vašeho oblíbeného internetového periodika definitivně propadla cyklokrosovému šílenství. Budiž nám útěchou, že v tom nejsme ani zdaleka sami.

Chlapíci z Transition Bikes, proslulí produkcí sjezdových a freeridových mezků, si rovnou vyběhali papíry na hlavu. Jak jinak si vysvětlit bláznivé video, v němž představují výstřední cyklokrosovou novinku Rapture CX a na mušku si berou vše, co byť jen vzdáleně zavání blátem.

Cyklokrosový Transition Rapture CX, jenž má se seriózním závodním strojem společného asi tolik, co chrániči obalený sjezdař s vychrtěným belgickým profesionálem, je svařen z pečlivě zeslabovaných ocelových trubek a nabízí pouze jediný převod. Prorezlý řetěz napínají nastavitelné patky, vidlice se otáčí v hlavové trubce o průměru 44 milimetrů a nechybí ani vnitřní vedení bovdenů nebo úchyt pro zadní kotoučovou brzdu.

Pro úplnost doplňme, že v případě provozu s přehazovačkou lze zadní patky jednoduše vyměnit za jiné. Povrch rámu je účinně ošetřen proti rzi, a tak můžete podzimní a zimní slotě odhodlaně nastavit vztyčený prostředníček výsměchu. Po ulítlém tréninku napěchovaném mazlavým bahnem a koncentrovanou zábavou si nezapomeňte dopřát jedno české zrzavé na počest chuligánů z Transition Bikes.

Další zajímavé informace naleznete na internetových stránkách Transition Bikes, popřípadě na webu českého dovozce Ultimate Bikes. Na chlup stejným rámem se může pochlubit také sesterská značka Transition Bikes, jež vystupuje pod názvem Traitor Cycles.

 

Transition Rapture CX Bike from Transition Bikes on Vimeo.

Transition Rapture CX

Transition Rapture CX

Transition Rapture CX

Transition Rapture CX

Transition Rapture CX

Transition Rapture CX

Transition Rapture CX

Transition Rapture CX

Transition Rapture CX