reklama

reklama

Drift Ghost-S – Představení

Drift Ghost-S - PředstaveníTak a je to tady! To, o čem se snad ani moc nešuškalo, ale každý, kdo má Drifty v oblibě na to určitě poslední dobou jednou či víckrát pomyslel, je skutečností. Čínské klony možná útočí, „goučko“ svou konkurenci také zrovna nešetří, DRIFT ale vrací úder! Už aby byly Vánoce…

Kamera, která uspokojí příležitostného uživatele i profesionála. Ghost-S je nejvýkonnější Drift kamera – více než dvakrát výkonnější než její předchůdce. S nejnovějším procesorem, Sony™ CMOS senzorem a asférickým objektivem se 7 optickými členy zvládá Ghost-S 1080p video při 60fps, 12MP fotografie a má nevídaný výkon při špatných světelných podmínkách. Výsledkem je mimořádně plynulé a ostré video plné detailů za jakýchkoliv podmínek.

Drift Ghost-S: Live Outside The Box from Drift on Vimeo.

Drift Ghost-S: Live Outside The Box from Drift on Vimeo.

Novinky

– 1080p při 60fps – 2x výkonnější. Dokonalá kvalita videa pro zachycení všech detailů
– Výdrž baterie 3.5 hodiny – nejlepší ve své třídě. Delší doba záznamu bez starostí
– Režim scény – normální, sytý nebo málo světla
– Režim pomalé závěrky – při režimu scény Málo světla je dosaženo nejlepší možné kvality videa
– Klonovací režim – synchronní záznam a ovládaní až 4 dalších kamer z primární kamery
– Datový tok – normální nebo zvýšený pro zachování více detailů ve videu

Drift Ghost-S - Představení

Výkon, výdrž a snadné ovládání

S nejdelší výdrží baterie ve své třídě (3.5 hodiny) můžete bez starostí zaznamenat více videa. Jasný a ostrý vestavěný 2” LCD displej odolný proti poškrábání (s Corning® Gorilla® Glass) je dalším unikátním prvkem, který Ghost-S staví před konkurenci.

Prostřednictvím snadného a intuitivního ovládání lze nastavovat množství parametrů (plně grafické menu v češtině) jako jsou např. datový tok, 10x digitální zoom, rozlišení, snímková frekvence, expozice a úhel záběru. Spolu se zdokonaleným otočným objektivem tak Ghost-S přináší profesionální funkce i příležitostným uživatelům.

Drift Ghost-S - Představení

Hlavní výhody

– Nejvýkonnější Drift kamera, se kterou dosáhnete bez námahy profesionálních výsledků
– Obsahuje vše, co potřebujete k záznamu a prohlížení kvalitního HD videa
– Krystalicky čistý obraz a zpomalené záběry při 1080p při 60fps
– Režim pomalé závěrky se dynamicky přizpůsobuje špatným světelným podmínkám
– 12MP fotografií v dávce až 10 snímků za sekundu, při 5MP až 30 snímků za sekundu
– Nastavitelný foto sekvenční režim (časosběr) pro záznam dynamických scén
– Obousměrné dálkové ovládání s LED signalizací stavu kamery. Ovládání kamery až z 10 m
– Nejdelší výdrží baterie ve své třídě – 3.5 hodiny (s jednou baterií)
– Otočný objektiv umožňuje libovolné připevnění kamery a precizní nastavení záběru. Sklo objektivu lze vyměnit
– Vodotěsnost do 3 m bez nutnosti vodotěsného pouzdra

Klonovací režim

Kamery navzájem propojené přes Wi-Fi spolu mohou komunikovat a umožňují tak synchronní záznam a změnu režimu záznamu. V síti Klonovacího režimu může být propojeno až 5 kamer.

Režim černá skříňka

Tento zcela automatický režim je ideální pro pojišťovací případy a bezpečnostní aplikace. Režim černá skříňka automaticky zapne kameru po připojení k napájení přes USB. Kamera ukládá video soubory zvolené délky, dokud nedojde k zaplnění micro SD karty. Poté se začnou mazat (přepisovat) nejstarší video soubory, záznam tak může pokračovat libovolně dlouho. Ghost-S rovněž implementuje ruční zapnutí záznamu v tomto režimu. Délka jednotlivých video souborů je nastavitelná na 1min / 3min / 5min / 10min a 15min.

Drift Ghost-S - Představení

Datový tok

Datový tok a tedy úroveň komprese H.264 kodeku lze ponechat normální, nebo lze datový tok zvýšit až na 35Mbps pro zachování většího množství detailů v zaznamenaném video souboru.

Obnova dat

Pokud dojde k nečekanému vypnutí kamery (například při nechtěném vyjmutí baterie), při následném zapnutí kamery je uživateli nabídnuto obnovení video souboru, který byl zaznamenáván v okamžiku vypnutí

Režim scény

Výběr režimu scény pomáhá získat nejlepší záběry výběrem jednoho z dostupných režimů: Normální, Sytý nebo Málo světla. Normální: Tento režim použijte jako výchozí pro běžné použití. Nabízí nejpřirozenější a nejreálnější barevné podání. Sytý: Režim, který použijte pokud chcete ve videu docílit sytých a saturovaných barev. Málo světla: Tento režim použijte pro záznam videa v noci nebo při špatných světelných podmínkách, jako například uvnitř budov s nedostatkem osvětlení.

Profily nastavení

Až tři různá kompletní nastavení kamery lze uložit do jednoho ze tří profilů nastavení a poté kdykoliv nahrát zpět.

Označování videa a záznam / smyčka

Tato funkce umožňuje nepřerušovaný záznam videa do zásobníku ve smyčce. Pokud je funkce aktivována, po stisku tlačítka můžete ‘označit’ úsek videa nastavené délky (až 5 minut). Po označení uloží Ghost-S příslušný interval na micro SD kartu. Na kartu je tedy uložen jen záznam, který si vyberete. Video, které nechcete nebo nepotřebujete uložit, tak na micro SD kartě nezabírá místo.

<img src="http://www.bikeandride.cz/wp-content/uploads/2013/11/Drift-Ghost-S-14.jpg" alt="Drift Ghost-S - Představení" width="800" height="533" class="alignnone size-full wp-image-14946" />

Foto během záznamu videa

Umožňuje focení během záznamu videa. Funkce Foto a video současně je dostupná při těchto video nastaveních: 8MP foto při 25/30FPS a 2MP foto při 50/60 FPS.

LED signalizace

Stavové LED jsou umístěny nad objektivem kamery a na dálkovém ovládání a signalizují aktuální režim záznamu. Vždy tak přesně víte, v jakém režimu je kamera a zda běží záznam videa.

Vestavěná podpora Wi-Fi

Díky vestavěné podpoře WiFi může Drift Ghost-S bez dalšího příslušenství přímo komunikovat s chytrými telefony. Pomocí aplikace Drift (dostupná pro iOS a Android) lze na telefonu na dálku (dosah 60 m) kontrolovat živý záběr kamery, měnit nastavení a režim, spustit záznam a prohlížet uložená videa a fotky. Videa a fotky lze dokonce stáhnout přímo do telefonu a ihned sdílet na sociálních sítích. Pozn.: kompatibilita aplikace Drift s Ghost-S je plánována na konec roku 2013, sledujte driftczech.cz nebo náš FB.

Vodotěsnost do 3 m bez vodotěsného pouzdra

Drift Ghost-S je díky nové konstrukci vodotěsná do 3 m – tak jak ji vybalíte z krabice. S kamerou tedy můžete bez obav vyrazit na surf, raft nebo kiteboard. Pro potápění do větších hloubek a vysokorychlostní vodní sporty je k dispozici pouzdro s jedinečnou konstrukcí, vodotěsné až do 60 m.

Doporučená cena: 9890 Kč s DPH

Více informací na webu www.driftczech.cz

Foto: DRIFT Inovation

Invalid Displayed Gallery