reklama

reklama

AGang Patriot 27,5 – VIDEOTEST

AGang Patriot 27,5 - VIDEOTESTZima byla dlouhá a času paradoxně málo. Proto jsme náš druhý videotest vytvořili až nyní (první byl videotest IBIS Mojo HD). Tentokrát jsme si na mušku vzali jako správní patrioti prototyp českého výrobce – AGang Patriot 27.5“

Od podzimu jsme trochu poladili filmovou techniku a po prvotní zkušenosti uchopili celkovou koncepci a scénář za trochu jiný konec. Sami na výsledném díle sice vidíme spoustu míst na kterých se dá ještě zapracovat, každopádně sami máme z druhého videotestovacího kousku radost. Rovněž doufáme, že zaujme i vás.

Upřímně – sám za sebe ještě trochu bojuju s formátem – jak dlouhé má být video, kolik řečí o kole, kolik hodnocení? Nebo jen krátké představení a dominantní jízdní záběry, když si lze kompletní a vyčerpávající test AGang Patriot 27,5 nastudovat v psané formě? Za vaše názory budeme jedině rádi. Diskuze pod článkem nebo na facebooku BikeAndRide.cz je tomu plně otevřena.

A poslední poznámku. Testovaný Patriot je sice prototyp, sám už jsem ale u Járy Spěšného viděl v připravovaném katalogu podobu produkčních verzí. Naštěstí to zde nebude jako s auty, kdy má koncept k podobě finálního produktu hodně daleko. Víc už ale prozrazovat nebudu.

*HD verzi videa si přehrajete přímo na stránce Vimeo. Musím konečně pořídit účet Vimeo Plus, abychom mohli naše videa vkládat v HD rozlišení přímo na web…

Agang Patriot – videotest from BikeAndRide.cz on Vimeo.

AGang Patriot 27,5 - VIDEOTEST

AGang Patriot 27,5 - VIDEOTEST