reklama

reklama

ForBikes 2013 – fotoreport

ForBikes 2013 - obrazemPo roční pauze jsem letos opět vypravil na veletrh ForBikes, který se tento víkend konal tradičně na výstavišti PVA Letňany. Z časových důvodů jsem do Letňan vyrazil až v sobotu a nestačil se divit, jak velký byl o veletrh zájem… Ostatně ono bylo na co se dívat.

Jak jsem již naznačil, loni jsem tradiční jarní veletrh vynechal, takže nemám přímé meziroční srovnání. Každopádně můj dojem z pohledu člověka, který na tyto výstavy chodíval z pracovních důvodů pravidelně rok co rok, byl více než kladný. Skoro mám pocit, jakoby zde existovala nepřímá úměrnost mezi cyklo veletrhy v Praze a v Brně. Když jde jeden nahoru, druhý upadá a obráceně. Vzpomínáte ještě, jak to bylo na podzim s veletrhem Sport Life, respektive Bike Brno 2012!? Trochu smutná vzpomínka zlatých časů…

Každopádně na ForBikes čekaly na novinek chtivé návštěvníky hned dvě haly ne zcela, ale poměrně slušně zaplněné koly a řadou dalších věcí s cyklistikou úzce souvisejících. Na to, že se zde ještě před pár lety vešla cyklistická expozice do půlky jedné haly, to vidím jako velice slušný posun vřed.

Tolik moje teoretizování, teď už se podívejte, co jsem na ForBikes 2013 ulovil objektive fotoaparátu.

*Popisky jednotlivých fotek jsou pod nimi, když si je otevřete

Foto: Štěpán Hájíček