reklama

reklama

Bikeclinic v nové prodejně – představení

Bikeclinic Korunni - Opening | Foto: Michal SulaNa konci února se na pražských Vinohradech v rezidenci Korunní konalo slavnostní otevření nové a v mnoha směrech výjimečné cyklistické prodejny pod již známým názvem Bikeclinic s výhradním zaměřením na značky Cannondale a GT.

Foto: Michal Šula & Štěpán Hájíček

Na konci února se na pražských Vinohradech v rezidenci Korunní konalo slavnostní otevření nové a v mnoha směrech výjimečné cyklistické prodejny pod již známým názvem Bikeclinic s výhradním zaměřením na značky Cannondale a GT.

Kola a doplňky těchto dvou dobře známých amerických značek jsou nově vystavena na neskromné ploše 500 m² a navíc hned ve dvou patrech. Každé patro náleží jedné značce – exkluzivní stroje Cannondale se hrdě vyjímají v horním prosklené galerii, jen o trošku méně pompézní suterén patří strojům značky GT. Celý prostor nové prodejny je krásně otevřený, vzdušný a připomíná spíše výstavní galerii než „pouhou prodejnu kol“. Stejný dojem budí také nablýskaná dílna mechaniků, která díky umístění přímo ve výloze, bude jistě často středem pozornosti zákazníků i okolo procházejících lidí.
Bikeclinic Korunni - Opening | Foto: Michal Sula

Zákazník až na prvním místě

Jan Kaše, majitel nově otevřeného obchodu, v průběhu slavnostního otevření popsal celou myšlenku a koncepci následovně, „Chtěli jsme vytvořit tak trochu jiný obchod! Zákazník by měl dostat maximální prostor při výběru nového kola. Z toho důvodu u nás nenajdete řady na sebe namačkaných kol, naopak každý jednotlivý produkt má své vlastní místo. Navíc náš obchod bude vybaven i takzvanou klidovou zónou. Investici do svého nového „miláčka“ si tak bude možné dobře rozmyslet a u toho si případně vychutnat kvalitní kávu. Klidovou zónu lze samozřejmě využít také při čekání na dokončení zakázky v dílně a podobně.“
Bikeclinic Korunni - Opening | Foto: Michal Sula

Testovací víkendy

Otevřením prodejny to ale celé zdaleka nekončí. Bikeclinic totiž pro své zákazníky organizuje a nadále organizovat bude hned několik testovacích víkendů do roka, kde je možné vyzkoušet různé modely kol od značek GT a Cannondale. Tyto testovací víkendy se budou konat v horském prostředí, s pečlivě vybranými trasami, aby bylo možné kola důkladně prověřit ve skutečném terénu. Navíc tyto akce nebudou jen o střídání kol, najíždění kilometrů a nekonečných debatách o technice. Organizátoři plánují udělat vše proto, aby se účastníci také dobře bavili a odnesli si pocit příjemně a účelně stráveného času.

Bikeclinic junior tým

Zpět ale ještě na skok k obchodu, respektive k další velice zajímavé aktivitě Bikeclinicu. Velkou dominantou horního patra nově otevřené prodejny je totiž velkoformátový plakát dětského Bikeclinic Junior teamu. Jedná se o v česku unikátní projekt zaměřený na výchovu mladých jezdců a jejich správné metodické vedení. Nejde o pouhý sportovní kroužek, ale o plnohodnotný projekt, který by měl v dohledné době být alternativou stávajících sportovních tříd na základních školách (například hokejových). Tedy dobrá zpráva pro všechny rodiče, kteří jsou „postiženi cyklistikou“ a rádi by k tomuto sportu vedli i své děti.

Bližší informace o tomto projektu najdete na stránkách bikeclinic-junior-team.cz
Bikeclinic Korunni - Opening | Foto: Michal Sula

Slavnostní zahájení – slavné osobnosti, zajímavé exponáty…

Bikeclinic Korunni - Opening

Jako při každém jiném slavnostní otevření, ani zde nemohly chybět slavné a známé osobnosti. Pásku přestřihla Kateřina Kristelová se svoji dcerou…

Bikeclinic Korunni - Opening | Foto: Michal Sula

…a rozhovory poskytovali Filip Ospalý, mistr Evropy v triatlonu a Ondřej Fojtík, vítěz Crocodille Trophy, oba sedlající kola Cannondale.

Bikeclinic Korunni - Opening | Foto: Michal Sula

K vidění byly rovněž dva olympijské stroje – Cannondale Flash německého šampiona Manuela Fumice a silnička SuperSix EVO slovenské hvězdy Petera Sagana.

Přijďte alespoň nakouknout…

Díky nové prodejně Bikeclinic je nyní česká mapa cyklistických obchodů obohacena o novou a velmi zajímavou položku. Její návštěvu můžeme vřele doporučit, i kdybyste se měli přijít pouze pokochat pohledem na vyleštěná kola Cannondale a GT.

Přesná adresa je Korunní 2569/108 Praha 10.
Prodejna leží v těsné blízkosti tramvajové a autobusové zastávky Orionka (tram 10, 16; bus 136, 175) a stanice metra Flóra je vzdálena pouhých 5 minut chůzí.
Bikeclinic Korunni - Opening | Foto: Michal Sula

Foto: Michal Šula & Štěpán Hájíček