reklama

reklama

SILVINI – novinky 2013 (tisková konference)

SILVINI – novinky 2013 (tiskova konference)Ve čtvrtek 24. 1. představila česko-italská značka SILVINI svou novou kolekci Jaro/Léto 2013 s výraznějším zaměřením na běžce a bruslaře (in-line). To ale v žádném případě neznamená, že by cyklistická sekce byla jakkoliv ochuzena.

Na tiskové konferenci byly pochopitelně k vidění i nové kusy funkčního oblečení zaměřeného na cyklistiku, ale také běh a další outdoorové aktivity. S ohledem na rozšiřování sortimentu zástupci SILVINI neopomněli zdůraznit, že jsou pro ně produkty pro cyklisty stále na prvním místě. Každopádně plánem SILVINI je stát se, díky moderním funkčním materiálům, zajímavým střihovým provedením výrobků a hlavně díky neotřelému designu značkou pro celou rodinu.

Z aktuálně představené kolekce byl největší zájem o membránové bundy BORGO, které jsou vybaveny voděodolnou, prodyšnou a větru vzdornou membránou, vhodnou do náročných podmínek. Zaujala i vyspělá technologie suchého zipu – maximálně pevné spojení, které nezadrhává o ostatní materiály.
SILVINI – novinky 2013 (tiskova konference)

SILVINI – novinky 2013 (tiskova konference)Dalším „hitem“ prezentace byly větrovky SALINE, které lze sbalit do malého sáčku a můžete je mít stále při sobě. Jsou vyrobeny z velmi lehkého, rychleschnoucího materiálu s výbornou prodyšností. Jedná se tedy o ideální doplněk, který se snadno vejde do batohu nebo i kapsy dresu a vždy tak máte sebou rezervní ochrannou vrstvu pro případy náhlého zhoršení počasí nebo pro pozdní večerní návraty.

V představování můžeme pokračovat kompresním prádlem COMPRESSO, které zaujalo především ženskou část publika. Vysoká úroveň komprese je vhodná pro zlepšení krevního oběhu a zvýšení výkonosti. Toto prádlo rovněž pomáhá aktivovat lymfatický systém, formuje hruškovitý tvar postavy, má anti-celulitidní účinky a podporuje odvod tuků z problémových partií těla.

Mezi oblečení, které zaujalo spíše sportovně laděné novináře, rozhodně patřilo MTB triko CIGNO z prodyšného, rychleschnoucího materiálu, který udržuje tělo v suchu a optimální teplotě. A také cyklistické kalhoty CORRENTE, s cyklistickou vložkou COOLMAX, ze super jemného polyamidového mikrovlákna, jenž zajišťuje maximální prodyšnost a lehkost.

Hostem tiskové konference byla i rychlobruslařka na krátké dráze Kateřina Novotná, která aktuálně na švédském ME 2013 v Malmö obsadila 5. místo na trati 1000 m a 10. místo ve víceboji. „Lidé ze Silvini se nám snaží maximálně vyjít vstříc, proto když třeba potřebujeme některé části oblečení přizpůsobit na míru našemu sportu, neváhají a jdou do toho. Vlastně tak pro nás vyvíjí zcela unikátní modely“, chválila si Katka Novotná spolupráci se Silvini.
SILVINI – novinky 2013 (tiskova konference)
Se značkou SILVINI dlouhodobě spolupracuje také portál BikeAndRide.cz a pravidelně pro vás připravujeme novinky nebo testy cyklistického oblečení Silvini. Naše spolupráce bude pokračovat i v roce 2013, proto se již nyní můžete těšit na bližší představení a praktické testy především výše zmíněných cyklistických novinek.

Více informací o produktech naleznete na www.silvini.com a ceny produktů si můžete ověřit v e-shopu Silvini.
SILVINI – novinky 2013 (tiskova konference)