reklama

reklama

Vymysli název pro novou gumu Schwalbe!

Schwalbe-Name-for-fameZajímavou soutěž si pro své fanoušky na sociálních sítích připravil gumárenský gigant Schwalbe. V laboratořích značky vzniká nový enduro plášť a němečtí kreativci se nemohou shodnout nad jeho názvem.

Pomocnou ruku můžete podat třeba i vy, neboť projekt s prozaickým mottem „Name for Fame“ (jméno pro slávu) se právě v těch dnech rozjíždí na facebookových stránkách Schwalbe a šanci získat jednu z několika zajímavých cen má takřka kdokoli. Stačí popustit uzdu fantazii, přijít s originálním jménem a doplnit už tak úchvatnou partičku, do které patří kupříkladu rychlík Racing Ralph, všuměl Nobby Nic nebo drsňák Hans Dampf.  Času není nazbyt, uzávěrka je naplánována na 25. únor, a znáte Němce, přes to zkrátka nejede vlak.

Sestava finalistů vzejde z volby poroty, ve které vedle marketingových expertů zasednou také hvězdní rideři jako například Brendan Fairclough. O jménu vítěze rozhodne veřejné hlasování prostřednictvím sítě Facebook. Na nejlepšího čeká, mimo cti a nehynoucí slávy, řada věcných cen v čele se zbrusu novým celoodpruženým kolem Cube AMS 150.

Schwalbe - Name for Fame

Na facebookových stránkách Schwalbe se dozvíte veškeré podrobnosti včetně přesného návodu, jak se do hry zapojit. Ti méně ambiciózní se mohou alespoň pobavit nad množstvím zaslaných návrhů, které jsou na stejné stránce pravidelně aktualizovány. Nikdy nevíte, jestli se napřesrok nesvezete na plášti Onkel Freedy, Nippled Nancy nebo třeba Blitzbike Bob.

P.S. O případné návrhy se s námi neváhejte podělit, ať už prostřednictvím diskuse po článkem, nebo na našem Facebooku – BikeAndRide.cz.

Pro ilustraci Cube AMS 150 / hlavní cena v soutěži o název nových plášťů Schwalbe
Cube AMS 150 - 2013