reklama

reklama

Helma Troy Lee Designs A1 – Představení

TLD A1Legendární značka Troy Lee Designs rozšiřuje nabídku o jeden zbrusu nový kousek s prostým označením A1. Z rozbitých sjezdových tratí se na chvíli přesuneme na klidnější půdu svižných točivých trailů, integrální helmu nahradí vzdušná skořápka, kterou na hlavě ani neucítíte…

Navzdory subtilnímu vzezření je ochrana na prvním místě, kompromis je sprosté slovo, i proto se na vývoji nové přilby pracovalo bezmála tři roky. Od prvních náčrtů v kalifornském vývojovém centru až po finální testování, o které se postarali ostřílení vlčáci Cam Zink, Brandon Semenuk nebo enduro rider Lars Sternberg. Pečlivost byla na místě, přetavit letité zkušenosti značky s poctivými integrálními helmami do podoby lehké kokosky nebyla práce na jedno víkendové odpoledne. O to větší výzva to ale pro všechny zúčastněné byla.

TLD A1

Výsledkem je helma s masivní ochranou týla, která splňuje veškeré bezpečnostní standardy a současně si zachovává příjemnou váhu okolo 230 gramů. Unikátní upínací systém se postará, aby helma stoprocentně seděla i v tom největším kalupu, samozřejmostí je množství ventilačních otvorů a snadno nastavitelný plastový štítek. Patřičnou pozornost přitáhne zlatavá metalíza, konzervativní jezdce zase potěší střídmá černo-stříbrná kombinace.

TLD A1

Helma Troy Lee Designs A1 bude k dostání od počátku února ve velikostech XS-XXL. Ceny startují na cifře 165 dolarů. Více informací dodá sám Troy na svých webovkách.

TLD A1

TLD A1