reklama

reklama

Pietro Bikes – představení

Pietro Bikes - predstaveniŘíkalo se, „Co Čech to muzikant“. Že by se češi v posledních letech přeorientovali z hudební produkce na stavbu ocelových rámů? Skoro to tak vypadá. Nedávno jsme si představili mladou značku SingleBe, teď tu máme další zajímavý objev – výrobce stylových oceláků Pietro Bikes.

Výtvory této značky jsou rozhodně zajímavé, i když do lesa s nimi asi nevyrazíte! Ale nevadí. Rozhodně rádi dáme prostor pro prezentaci kvalitního a na pohled dotaženého řemesla. Cyklistika je přeci jen jedna! Nebo snad ne?
Pietro Bikes - predstaveni

Každopádně dejme slovo samotnému tvůrci a jeho dílu:

Ahoj, jmenuji se Petr Waśniowski, ale všichni mi říkají Kaktus. Odmala jezdím na kole a vždy mě zajímala technologie výroby kol, a proto jsem se koncem roku 2011 rozhodl splnit si svůj sen. Tím snem byla výroba vlastních kol.

První kola nebyla nic moc, ale postupným zdokonalováním rámů jsme dosáhli kvalitních výsledků. Cílem naší značky je výroba zakázkových fixie a singlespeed za rozumné ceny dostupné i obyčejným smrtelníkům.
Pietro Bikes - predstaveni

Pietro bikes se vyznačuje hlavně designem, komfortem a rozumnou cenou. Naše malá dílnička se nachází ve vesničce Horní Suchá a po celý rok jsme vymýšleli nové prototypy a vylepšovali naše technologie proto, abychom si úspěšně našli to naše místo na trhu. Zatím jsme napjatí, zda se to podaří, ale doufáme, že ano.

Stavíme kola srdcem a se srdcem je i předáváme dál. Jedná se o kompletní handmade, kde precizní a trpělivá práce se nám mnohonásobně vrací z radosti z každého našeho produktu.
Pietro Bikes - predstaveni

Naše produkty budeme uvádět na trh v lednu 2013. V čem se právě naše kola liší? Geometrie našich kol je určena právě pro město a zajišťuje vysokou obratnost právě díky výšce středu a délky kola. Výška středu krom obratnosti na obou kolech zajišťuje i lepší překonání vyšších překážek, jako jsou například zídky nebo patníky. Krátká zadní stavba zajišťuje lepší stabilitu na zadním kole, proto se nemusíte bát si pořádně zablbnout.

Děkuji vám za pozornost a snad se potkáme na bajku.
Pietro Bikes - predstaveni

A závěrem přihoďme ještě jedno podařené prezentační videjko s pár pohledy pod ruce tvůrců kol Pietri Bikes

PIETRO BORN from Petr Wasniowski on Vimeo.