reklama

reklama

HardCore předsezonní tréninkový kemp – pozvánka

HC Kemp 2012 - pozvánkaJste připravení na nadcházející sezonu? Je vaše fyzička a kondice „Ready for ride“? Pokud ne, můžete s tím ještě něco udělat! Stačí se přihlásit na předsezonní tréninkový kemp, který je pro vás připravený pod vedením zkušených a nekompromisní trenérů. Takže rozehřát svaly a jde se na věc!

O čem je řeč? BikeAndRide.cz Racing Team a Shaman Racing ve spolupráci s trenéry z HardCore tréninků společně připravili víkendový tréninkový kemp v přívětivém venkovském prostředí Rokyncanska, který vás zaručeně dostane do formy. Čekají vás tři dny intenzivní silové a vytrvalostní přípravy vhodné zejména pro vyznavače DH, FR a dalších gravity disciplín, stejně jako pro milovníky MX, freestyle MX apod.
HCkemp2012_pozvanka

Trénink je zaměřeny především na zvýšení fyzické kondice, získání rychlosti, výbušnosti a zlepšení koordinace pohybů – to vše je pro piloty za řídítky „těžkých“ strojů všeho druhu důležité, ne-li esenciální. Každý den si pro vás trenéři připraví rozdílnou sestavu cviků, při nichž budete používat všeliké náčiní a pomůcky, známé i ty, které byste sami asi nevymysleli. Uvidíte, s čím vším se dá cvičit a posilovat!

Kemp se bude konat v termínu 13. až 15.dubna v blízkosti obce Břasy u Rokycan. Pro účastníky je kromě tréninků zajištěno ubytování a celodenní strava. A kdo by měl po trénincích ještě dost sil, může vyrazit na kolo nebo na zdejší motokrosovou trať!

INFORMACE:

– Kapacita kempu je 13 – 15 lidí
– První trénink začíná v den příjezdu (13.4.2012) od 18 hodin
– Cena: 2000 Kč/os
– Pro přihlášení je potřeba vyplnit a odeslat závaznou přihlášku (ke stažení ZDE)
– Přihlášku odešlete na HCKemp@email.cz