reklama

reklama

Arkády Ultim8 DownMall Praha 2012

Arkády Ultim8 DownMall 2012 - pozvánkaDobře se nám tu uchytila nová tradice exhibičních DH/FR klání DownMall, odehrávajících se v prostorách obchodních center. Z původního místa zrodu v Liberci, se celá atrakce loni přesunula do Prahy (OC Flóra), aby letos doputovala zase o kousek dál – do centra Arkády Pankrác. Tahle sranda startuje 28.1. 2012

Jak patrno z titulku, akce nese letos oficiální název Arkády Ultim8 DownMall 2012 a těšit se můžeme opět na sestavu třiceti pozvaných riderů, kteří budou zastupovat tři MTB disciplíny. Přítomnost pánů holdujících DH 4X je vcelku jasná, vedle nich se ale můžete těšit také na panáčky vyznávající freestyle. Ti budou mít pro vzájemné poměření sil letos jedinečnou příležitost v podobě soutěže s výmluvným názvem Dakine Best Trick.

Arkády Pankrác jsou poměrně rozlehlé a také patřičně vysoké. Bude tu snad více místa i pro diváky okolo. Letošní trať bude zahrnovat hned čtyři tolik oblíbené eskalátory (defekty nehrozí!) a chybět nebude ani závěrečný drop z prvního patra do přízemí.
Arkády Ultim8 DownMall 2012 - pozvánka

A ještě jedna informace, abychom vás ještě více nalákali vyrazit na Arkády Ultim8 DownMall 2012. Nejen české hvězdy jako je Tomáš Slavík a Michal Prokop, ale i řada (letos dokonce rekordní počet) zahraničních jezdů již předem přislíbilo účast. Jo, taková podařená taškařice, to se rozkřikne hnedka.

Tak si zapište do deníčků – Arkády Pankrác, 28.1. 2012, start ve 13 hod!

*Foto a video z loňského Specialized DownMall 2011