reklama

reklama

From the Inside Out – oficiální trailer

From the Inside Out - trailerZa poslední roky se biková videa hodně proměnila. Od původních šílených záběrů s metalovým podkresem se celý obor posunul více k poetice a oslavě přírodních krás, důraz na jezdecké umění se ale nikam neztrácí. Stejné to zřejmě bude i v aktuálně dokončovaném snímku From the Inside Out.

From the Inside Out - trailerNový film From the Inside Out bude mít oficiální premiéru letos v prosinci, k dostání bude na DVD Blue Ray a také v rámci iTunes.

Film From the Inside Out byl natáčen v kanadě (British Columbia, alias BC), v místech, kde se zrodil freeride. Samotní tvůrci ke svému dílu říkají zhruba toto: „Inspirovalo nás mnoho filmů, jezdců a zajímavých lokací. Některé z nich jsou nyní součástí našeho filmu, někteří z těch jezdců jsou nyní naši přátelé. Film From the Inside Out je záznam našich dobrodružství, které jsme zažili na místech, kde jsme se dříve toužili projet a zároveň výrazem všech stylů a směrů, které nás ovlivnili. Toto je MTB Freeride, toto je film od nás jezdců!“

Nový snímek vznikl pod křídly skupiny The Coastal Crew a produkce se ujala společnost Anthill Films. Obdivovat přitom můžeme v jeho průběhu řadu dobře známých jezdců: Brandon Semenuk, Steve Smith, Thomas Vanderham, Matt Hunter, Graham Agassiz, Mike Hopkins, Kenny Smith & The Coastal Crew.

Užijte si trailer

From the Inside Out Trailer from SecondBase Films on Vimeo.

*A když už jsme u těch vlaků, podívejte se zároveň, jak se natáčel skok přes vlak v průmyslové oblasti Prince George

From The Inside Out – The PG Train Gap from SecondBase Films on Vimeo.

Ať toho není málo, tak ještě pár snímků z natáčení od fotografa Nicolase Teichroba 2011

A jestli vám to nestačí, tak hromada dalších fotek je v článku na pinkbike.com