reklama

reklama

EUROBIKE 2011 – Fot-O-zvěny – část 1.

Eurobike 2011 - Cast 1Veletrh Eurobike, který jsem osobně navštívil již asi po sedmé v řadě…, mi ze všeho nejvíc připadá jako tlustý, umaštěný němec, který rok za rokem kyne. S každou návštěvou jakoby tu bylo všeho víc a víc. Víc kol, komponentů, BAREV atd. I když tu najdete mnoho zajímavého, tak vstřebat vše najednou lze jen hodně těžko.

Naše BikeAndRide Crew zde letos strávila dva plné veletržní dny. Dva dny plné chození, koukání do hledáčku, nekonečného nastavování blesku a expozice, povídání, prohlížení, osahávání (hlavně kol a komponentů)… Projít poctivě celý veletržní areál, to je úkol pro skutečné maratonce. Příště si snad vezmu pro zajímavost krokoměr nebo koloběžku jako polský kolega Milosz. My jsme se snažili rozptýlit, roztrousit do davu a takto pochyť společně to nejdůležitější. Těžko říct, jestli se to nakonec skutečně povedlo… Každopádně materiálu máme až, až…

Krom toho co ulovili naše objektivy, se nám podařilo domluvit také řadu zajímavého materiálu, mnohdy dosti exotického a v českých luzích nevídaného, který se nám snad podaří získat k poctivému redakčnímu testu. Držte nám palce a jistě nebudete zklamáni.

Tento mini článeček je jen takový skromný úvod. První výběr fotek, které prošly tím nejemnějším sítem. Další materiál najdete v nejbližší době na naší Facebook stránce a pak vše znovu souhrnně „nasypeme“ k nám na web.

*doufám, že „národní narážku“ z úvodu si žádný západní občan nebude brát osobně… Obézní lidé jsou všude, němec se mi tam vloudil jen kvůli místu konání tohoto mega cyklistického veletrhu