reklama

reklama

AGang – promo video 2011

Agang promo video 2011Nejen modří již jistě vědí, že za stále poměrně mladou domácí značkou AGang stojí známý český jezdec Jarda Spěšný alias Spaceman. Dávno jsme ho byli navštívit a pojezdit s ním na Ještědu. Dříve než zpracujeme všechny materiály, můžete se podívat na vskutku vydařené promo video AGang 2011.

Agang promo video 2011Jak jsme se tak v průběhu jízdy a také četných zastávek na focení nebo svačinu bavili, není to vůbec snadné prosadit se na našem malém značně konzervativním trhu s novou mladou značkou. Je ale nutné uznat, že Jarda a jeho tým se s tímto úkolem perou nadmíru dobře.

Naše první praktické zkušenosti s celopéry od Agangu (jezdili jsme na Cultu a Ninje) dokazují, že tato kola jsou skutečně domyšlená a dotažená, takže bezezbytku plní svůj účel.

Nechme již obecného tlachání, podívejte se raději na video, ať si uděláte o této značce alespoň obecnou představu a již brzy si bude moct na našich stránkách BikeAndRide.cz přečíst mnoho dalších informací spojených s AGangem a Jardou Spěšným.

AGang – promo video 2011 from AGangTV on Vimeo.